Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ. Sunteti de acord cu organizarea unui referendum pe justitie pe 26 mai?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Sunteti de acord cu organizarea unui referendum pe justitie pe 26 mai?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Palatul Cotroceni ca va convoca referendumul pe Justitie pe 26 mai. Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai, fiindca asa nu se mai poate. continuă pe Antena3

Centrul de Resurse Juridice considera neoportuna organizarea unui referendum odata cu alegerile europarlamentare

Centrul de Resurse Juridice CRJ) considera neoportuna organizarea unui referendum, pozitia fiind consecventa cu cea din 2009, cu privire la organizarea simultana a alegerilor prezidentiale si a referendumului.

PONTA DESPRE ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM SIMULTAN CU EUROPARLAMENTARELE: A zis CCR ca se poate

Presedintele Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, a declarat miercuri ca un referendum pe Justitie se poate organiza simultan cu alegerile europarlamentare deoarece exista o decizie a Curtii Constitutionale in acest sens si a subliniat ca scrutinul popular va fi si validat daca intrebarea adresata va fi una concreta si nu formulata la modul general.

Referendum pe justitie: cum arata planul presedintelui Iohannis

Organizarea unui referendum pe justitie pe 26 mai, in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare, devine tot mai posibila. Marti au loc consultari pe aceasta tema la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat la discutii pe reprezentantii societatii civile, dar si pe magistrati. Marti, vor avea loc consultari cu ONG-urile, iar miercuri sunt programate cele [] .

Referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare. Ce decizie a luat presedintele

Presedintele vrea sa organizeze un referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare. Organizatiile neguvernamentale au anuntat ca seful statului a luat o decizie. Organizatiile neguvernamentale care au purtat, marti, discutii cu presedintele Klaus Iohannis au confirmat organizarea consultarii populare. Reprezentantii acestora au spus ca seful statului a decis sa convoace un referendum pe 26 mai, [] .

Mesajul lui Tariceanu pentru presedinte, dupa anuntul despre referendum pe justitie: S-ar putea ca domnul Iohannis sa nu isi ajute partidul, ci sa il ingroape

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat rapid dupa anuntul presedintelui Iohannis privind convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, lansd un nou atac la adresa ;efului statului. El sustine ca ALDE nu are nicio problema cu referendumul, dar trebuie sa fie clar de ce face Iohannis acest demers - nu pentru ca ii pasa de justitie, ci pentru ca isi doreste sa intre in campanie electorala chiar daca legea ii interzice. Tariceanu avertizeaza ca s-ar putea ca domnul Iohannis sa nu isi ajute partidul, ci sa il ingroape.

Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai. Votul e fundamentul democratiei si sursa legitimitatii oricarui politician. De ce va e frica, domnilor PSD-isti? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, oficial, ca pe 26 mai va avea loc referendumul pe Justitie, in aceeasi zi in care vor avea loc si alegerile europarlamentare. Seful statului le-a reprosat din nou.

alert Klaus Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca va convoca un referendul pentru 26 mai fiindca asa nu se mai poate.

ELENA GHIOC, FONDATOR INITIATIVA ROMANIA: Iohannis ne-a anuntat ca vom avea referendum pe 26 mai

Elena Ghioc, fondator al organizatiei Initiativa Romania, a anuntat, astazi, ca presedintele Klaus Iohannis a transmis, in cadrul intalnirii cu reprezentanti ai societatii civile, ca referendumul pe tema Justitiei va fi organizat pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )