Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sondaj. Sunteti de acord cu schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor?

Antena3 Antena3,
Sondaj. Sunteti de acord cu schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor?

Ofensiva impotriva presedintelui PSD,Liviu Dragnea, se reia de luni incolo. Opozitia PNL-USRva face o noua incercare de a-l debarca pe liderul PSD din fruntea Camerei Deputatilor. Se reia. continuă pe Antena3

Se reia ofensiva contra lui Liviu Dragnea in Parlament

Ofensiva impotriva lui Liviu Dragnea se reia saptamana viitoare. Opozitia va face o noua incercare de a-l debarca pe liderul PSD din fruntea Camerei Deputatilor. Nu este doar un demers parlamentar, pentru.

Traian Basescu, AVERTISMENT DEVASTATOR pentru Liviu Dragnea: Sunt ultimele zile cand mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el. Peste cateva saptamani va fi prea tarziu

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-un meaj publicat, vineri, pe Facebook, ca Liviu Dragnea nu mai controleaza, in acest moment, nici guvernul, nici majoritatea parlamentara si nici partidul la.

intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila! PSD adopta strategia in razboiul cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru.

Victor Ponta continua campania de racolare: Cine mai paraseste barca PSD condusa de Liviu Dragnea

Victor Ponta continua racolarile din PSD. Dupa ce PSD si ALDE au pierdut matematic majoritatea in Camera Deputatilor, ca urma a plecarii unor deputati de la PSD la Pro Romania, fostul premier anunta.

SCANDAL IN CAMERA DEPUTATILOR Coalitia PSD-ALDE se opune procedurii de vot privind debarcarea lui Liviu Dragnea

Ioan Cupsa, deputat PNL: PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor in urma recentelor plecari din randurile social-democratilor, coalitia PSD-ALDE ar fi pierdut majoritatea simpla in Camera Deputatilor. Acest lucru a fost cauzat si de pierderea recenta a celor patru deputati PSD, in frunte cu Ion Mocioalca, alesi care au sarit in tabara lui Victor Ponta, la Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )