Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: O treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Sondaj: O treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana

Aproximativ o treime dintre francezi si italieni cred ca Marea Britanie a parasit deja Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj realizat de Euronews. continuă pe Hotnews

Majorarea salariilor in Marea Britanie, peste asteptari

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in trimestrul patru din 2018, in timp ce rata angajarii a ajuns la cel mai ridicat nivel din 1971, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Honda va inchide singura fabrica din Marea Britanie

Marea Britanie si-a exprimat astazi dezamagirea profunda provocata de decizia Honda de a-si inchide singura fabrica britanica, unde 3. 500 de angajati isi vor pierde locurile de munca, transmite Reuters.

O mica pestera din Marea Britanie adaposteste o colectie impresionanta de simboluri de protectie ritualice

O mica pestera dintr-o zona rurala din Marea Britanie contine o colectie surprinzatoare de protectii ritualice scrijelite in piatra. Expertii in patrimoniu au scos la lumina probabil cea mai bogata concentrare de semne apotropaice sau simboluri menite sa alunge spiritele rele sau ghinionul descoperite vreodata in UK.

ESMA A DECIS: Casele de clearing din Marea Britanie isi vor continua afacerile in UE

Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete ESMA) le-a acordat caselor de clearing cu sediul in Marea Britanie permisiunea de a-si servi in continuare clientii din Uniunea Europeana UE) in eventualitatea in care nu se ajunge la un acord privind Brexit - o victorie pentru Londra, care se lupta sa ramana piata centrala a operatiunilor de clearing in euro, transmite Reuters.

BREXIT: Honda ar urma sa inchida fabrica din Marea Britanie

Honda ar urma sa inchisa fabrica Honda din Marea Britanie in 2022, anunta Sky News. Decizia ar fi luata in contextul Brexitului. La Swindoneste produs modelul Civic. Astfel, peste 3. 500 de persoane.

Ce se schimba pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

Tatonare periculoasa intre Spania si Marea Britanie in Gibraltar! Totul a inceput de la o nava de razboi spaniola

O nava de razboi spaniola a incercat sa le ordone vaselor comerciale din apele teritoriale britanice de langa Gibraltar sa paraseasca zona, dar a fost pusa la incercare de armata din Marea Britanie si a.

The Guardian, despre tanara care cere sa se intoarca in Marea Britanie dupa ce s-a alaturat ISIS: Este responsabilitatea noastra sa gestionam riscurile

Shamima Begum, o tanara care a parasit Marea Britanie cand avea 15 ani pentru a se alatura ISIS a cerut sa fie primita inapoi dupa ce a pierdut doi copii si aflandu-se in ultima luna de sarcina cu al treilea. Ea a declarat ca nu regreta plecarea sa, dar cere sa fie lasata sa se intoarca pentru a-si putea hrani si ingriji copilul: Voi face orice e nevoie numai sa ajung acasa si sa traiesc in liniste cu copilul meu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )