Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sony: Retailerii au delistat de pana la patru ori mai multe camere foto compacte din magazine fata de acum un an. Mai exista sanse pentru o piata sufocata de noile tehnologii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sony: Retailerii au delistat de pana la patru ori mai multe camere foto compacte din magazine fata de acum un an. Mai exista sanse pentru o piata sufocata de noile tehnologii?

Marii retaileri prezenti pe piata din Romania, mai ales cei care comercializeaza produsele direct in magazine, dar si cei online, au delistat de pana la patru ori mai multe camere foto compacte fata de acum un an, o decizie care a venit in urma. continuă pe Wall-Street Ro

Sony: Sunt retaileri care au delistat de pana la patru ori mai multe camere foto compacte din magazine fata de acum un an. Mai exista sanse pentru o piata sufocata de noile tehnologii?

Marii retaileri prezenti pe piata din Romania, mai ales cei care comercializeaza produsele direct in magazine, dar si cei online, au delistat de pana la patru ori mai multe camere foto compacte fata de acum un an, o decizie care a venit in urma.

ANAF continua seria verificarilor in marile magazine: in urmatoarele trei saptamani, inspectorii antifrauda au programate inspectii fiscale la mai multe hipermarketuri si mall-uri

ANAF continua seria verificarilor in marile magazine. in urmatoarele trei saptamani, inspectorii antifrauda au programate inspectii fiscale la mai multe hipermarketuri si magazine importante. Printre.

Productia auto nationala a crescut cu 2,3% in primele sapte luni din 2015. Mai multe masini made in Romania au ramas in tara

Productia auto nationala a crescut cu 2,3% in primele sapte luni din acest an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) din Romania. Totodata, datele releva faptul ca mai multe dintre masinile fabricate in Romania au ramas in tara, fiind deci mai bine primite de cumparatorii romani.

China: Mai multe companii angajeaza femei frumoase pentru a-si motiva angajatii

Femeile frumoase, numite majorete, sunt angajate in China de mai multe companii IT, care vor sa-si motiveze angajatorii. Acestea trebuie sa socializeze cu programatorii, sa le cumpere micul dejun sau sa joace.

Motivul haluciant pentru care si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de cutit si l-a transat cu un topor

Un sat din Bihor a este ingrozit de crima care a avut loc in urma cu cateva zile. Un barbat in varsta de 75 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit, apoi transat cu toporul, bucati din trupul neinsufletit fiind aruncate prin curtea locuintei. Scenele macabre s-au petrecut in satul Hodos din comuna bihoreana Salard.

Mai multe tari africane, asiatice si postsovietice se vor confrunta cu devalorizarea valutei nationale

Mai multe valute din tarile asiatice, africane sau postsovietice ar putea sa se devalorizeze esential, constata analistii de la Bloomberg.

Cei care vor sa obtina permisul auto pot da o singura data proba teoretica, dar de mai multe ori proba practica, potrivit unui nou act normativ

Elevii scolilor de soferi respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat in Monitorul.

Business Report: Investitorii britanici vor sa cumpere mai multe mine in Romania; Companiile-mamut cu cei mai multi angajati din primele 10 orase ale tarii; China a injectat peste 23 miliarde dolari in sistemul financiar

Excedentul bugetar a atins 1,06% din PIB in primele 7 luni ale anului. Executia bugetului general consolidat pe primele sapte luni ale anului 2015. Microsoft Office 2016 ar putea fi lansat in mai putin de o luna. Cei de la Microsoft ar putea lansa noul pachet Office 2016 pana la sfarsitul lunii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )