Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sony, LG si Samsung isi lanseaza cele mai performante televizoare pentru 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sony, LG si Samsung isi lanseaza cele mai performante televizoare pentru 2017

Cei mai importanti producatori de televizoare, LG, Samsung si Sony, au profitat de prima zi a targului CES 2017 pentru a-si prezenta cele mai performante televizoare pe care le vor scoate pe piata in decursul acestui an. continuă pe Wall-Street Ro

Oferte eMAG: Reduceri la cele mai bune telefoane din 2016

Oferte eMAG si reduceri sunt si la cele mai bune telefoane din 2016. Anul acesta, am desemnat Samsung Galaxy S7 edge drept cel mai bun smartphone, iar lista completa realizata de noi este aici. Pana ieri, oferte eMAG si reduceri se gaseau sub forma campaniei reduceri duse cu sorcova, dar se pare ca acea campanie [].

Cele mai bune companii aeriene low-cost din Europa: ce taxe percep si unde zboara

Nu mai ai nicio scuza sa nu calatoresti in ziua de azi oriunde in Europa sau chiar in lume, in contextul in care zborurile sunt tot mai frecvente si preturile biletele de avion pornesc de la cativa euro. Iata, asadar, care sunt cele mai bune companii.

Forbes: Romania este magica in timpul iernii; Bucuresti si Brasov, printre cele mai ieftine destinatii de calatorie in 2017

Romania se numara printre cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017, potrivit unui top realizat de revista Forbes, in care sunt incluse 21 de orase, Bucurestiul ocupand locul 5, iar orasul Brasov pozitia 18, cei de la Forbes notand ca Romania este magica in timpul iernii.

Fotografiile facute de doi romani la festivaluri de datini si obiceiuri de Anul Nou din Romania sunt printre cele mai apreciate pe National Geographic

O fotografie realizata de un tanar din Radauti, Catalin Urdoi, cu Malanca lui Stefan cel Mare si una realizata de un tanar din Timisoara, Raul Jighici, cu un copil mascat in urs, au fost publicate de prestigioasa publicatie National Geographic, la sectiunea Daily Dozen. Cele doua poze sunt printre cele mai apreciate, cea a timisoreanului aflandu-se pe primul lor, iar cea a radauteanului pe locul patru.

10 sfaturi pentru a calatori cu bani putini de la tanarul care a vizitat toate tarile lumii: cum poti obtine cazare gratuita, sponsorizari si cele mai bune promotii

Are 28 de ani si a vizitat toate tarile lumii. in tot acest timp, Henrik Jeppesen a invatat cele mai utile trucuri pentru a calatori cu un buget redus, oferindu-si sfaturile celor care vor sa se cazeze gratuit, sa obtina sponsorizari sau sa primeasca cele mai bune promotii.

Ce ne-au invatat hackerii pentru 2017: telefoanele, bancomatele si sistemele critice vor fi cele mai vanate

Bilantul pe 2016 al Kaspersky Lab ne arata ca cei mai multi hackeri si-au concentrat atentia, firesc, pe cele mai populare tehnologii. Atacurile pentru telefoane si plati cu cardul vor fi si mai populare in 2017.

Bilantul guvernului Ciolos: cele mai importante realizari

Guvernul condus de Dacian Ciolos isi incheie mandatul cu o buna evolutie in atragerea fondurilor europene, o crestere economica peste previziuni, cu un numar substantial de noi locuri de munca create si cu o imagine favorabila in plan extern.

Cele mai jenante situatii cand faci sex

Sexul vine la pachet cu tot felul de situatii amuzante sau mai putin amuzante, oricat de reusit cataloghezi ca fiind partida. Cu cat relatia este mai avansata, cu atat mai rare sunt episoadele jenante, insa nimeni nu poate spune ca nu a trecut macar o data printr-un astfel de moment.

Esti in cautarea unui job in strainatate? Ce tara iti ofera cele mai bune conditii

HSBC Bank a prezentat un raport care stabileste cea mai buna tara in care sa iti poti incepe o cariera, daca piata muncii din tara ta natala nu iti satisface cerintele sau pur si simplu esti in cautarea unei experiente noi.

Cum sa alegi bananele cele mai bune

Bune in bolile de inima, anemie sau afectiuni stomacale, bananele trebuie alese cu grija, pentru ca acelea mai coapte pot fi mai bune, dar nu-ti ofera la fel de multe beneficii pentru sanatate.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )