Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sony Vaio Pro 11 Cel mai usor ultrabook din lume [VIDEO]

Playtech Playtech,
Sony Vaio Pro 11 Cel mai usor ultrabook din lume [VIDEO]

Este mult mai usor decat un MacBook Air si mai usor decat orice creatie din aceasta clasa a celor de la Sony, poarta numele de Vaio Pro 11. Cu toate ca are o configuratie cu mult peste ceea ce ofera Apple cu MacBook Air de 11,6 inci, mai important este faptul ca Sony a reusit sa produca un ultrabook mai usor cu 100 de grame decat dispozitivul companiei din Cupertino. Sistemul din imagine are 998 de grame, poarta numele de Vaio . continuă pe Playtech

FOTO Sony intrece Apple: Vaio Pro este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume,depasind Macbook Air

Sony impresioneaza cu rivalul perfect pentru orice Macbook Air: Vaio Pro. Este un Ultrabook dupa cum il cere Intel, dar Sony s-a intrecut pe sine in a oferi un produs usor, dar dotat si cu un ecran foarte bun, totodata tactil. Intel Haswell nu lipseste de pe Sony Vaio Pro.

VIDEO Cum suna Ghibli, cel mai accesibil Maserati

Maserati a prezentat cel mai mic si mai accesibil model al sau, Ghibli, in luna aprilie, iar primul clip cu masina in actiune nu este cel oficial, ci unul care dezvaluie culisele acestuia si sunetul noului model al marcii premium italiene. Maserati Ghibli va concura pe piata cu BMW Seria 5, Audi A6, Mercedes-Benz Clasa E, Lexus GS si Infiniti M.

Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani

Pozitia Copilului, pelicula regizata de Calin Peter Netzer, a devenit cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani, dupa ce a batut recordurile de audienta si incasari, potrivit Mediafax. Premiat cu.

Victor Ponta: Sunt 40 de proprietari care nu ne lasa sa facem 'amarata de conducta' Iasi-Ungheni. Vom adopta un act normativ prin care sa facem aceste exproprieri mai usor

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca va fi aprobat un act normativ referitor la unele exproprieri din zona Iasi in vederea construirii gazoductului care va conecta retelele de gaze ale Romaniei si Republicii Moldova. Ponta este nemultumit ca sunt 40 de proprietari care se opun exproprierilor. Sunt 40 de proprietari pe care nu putem sa-i convingem . )Sa adoptam actul normativ prin care sa facem aceasta expropriere mai usor.

UPDATE Victor Ponta: Sunt 40 de proprietari care nu ne lasa sa facem 'amarata de conducta' Iasi-Ungheni. Vom adopta un act normativ prin care sa facem aceste exproprieri mai usor

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca va fi aprobat un act normativ referitor la unele exproprieri din zona Iasi in vederea construirii gazoductului care va conecta retelele de gaze ale Romaniei si Republicii Moldova. Ponta este nemultumit ca sunt 40 de proprietari care se opun exproprierilor. Sunt 40 de proprietari pe care nu putem sa-i convingem . )Sa adoptam actul normativ prin care sa facem aceasta expropriere mai usor. UPDATE Guvernul a adoptat un proiect de lege care modifica si completeaza Legea 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica.

VIDEO Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc al ultimului deceniu

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele autohtone.

Cel mai sexy tatic al planetei are o fetita

Aflat in Londra, unde lucreaza la cel mai nou proiect cinematografic al sau, cel mai sexy barbat.

FOTO Liverpool are cel mai urat echipament de deplasare din istoria clubului

Suporterii cormoranilor au luat foc cand au vazut echipamentul de deplasare prezentat pentru sezonul viitor si au hotarat deja in mediile sociale ca este cel mai urat din istoria seculara a clubului.

CGS: Cel mai greu de gasit sunt vorbitorii de limbi nordice care sa aiba si cunostinte tehnice

Vorbitorii de poloneza, ceha, olandeza, germana, daneza, suedeza si norvegiana si care in acelasi timp trebuie sa aiba si cunostinte tehnice sunt cel mai greu de gasit pe piata locala de contact center, a declarat Vladimir Sterescu, country manager al.

Cel mai inalt turn in forma de spirala din lume va fi inaugurat, luni, in Dubai

Dubai are de acum cel mai inalt zgarie-nori in forma de spirala din lume, care are o rotatie de 90 de grade si o inaltime de 310 metri. Cladirea urmeaza sa fie inaugurata luni, potrivit emirates247. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )