Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sony, victima unui atac cibernetic: un oficial american a fost amenintat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sony, victima unui atac cibernetic: un oficial american a fost amenintat

O filiala a gigantului japonez Sony a anuntat ca, in weekend, a fost victima unui atac informatic, iar un avion la bordul caruia se afla un oficial american a fost vizat de o amenintare potrivit careia la bord se aflau explozibili, relateaza Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Reteaua Sony PlayStation a fost victima unui atac informatic

Sony a admis ca reteaua de gaming PlayStation, cu 53 de milioane de membri, a fost victima unui atac informatic revendicat de hackeri care spun ca au facut asta pentru a obliga gigantul japonez sa cheltuiasca mai mult pe securitatea informatica. Gruparea de hackeri a amenintat si ca ar fi o bomba la bordul unui avion cu care calatorea un inalt oficial Sony.

Filiala a grupului Sony, vizata de un atac cibernetic

O filiala a grupului Sony a anuntat, luni, ca in timpul weekend-ului a fost victima unui atac informatic, informeaza site-ul oficial PlayStation. Sony suspecteaza grupul sau persoana care se prezinta sub numele de.

O filiala a Sony a fost vizata de un atac cibernetic

Retelele PlayStation Network si Sony Entertainment Network au fost atinse de un atac vizand saturarea cu un trafic artificial voluminos, potrivit site-ului oficial PlayStation. Blog, care precizeaza ca nicio informatie personala nu a fost consultata de cattre hackeri.

Cat de real este pericolul unui atac al Rusiei?

Pe masura ce criza de securitate din vecinatatea estica a Uniunii Europene si NATO avanseaza, iar razboiul din estul Ucrainei, alimentat de ambitiile post-imperiale ale Moscovei, este departe de a se incheia, discutiile privind apararea credibila inclusiv a Europei Centrale prind si ele contur. Nu mai e niciun secret ca tema centrala a Summitului NATO din 4-5 septembrie, din Tara Galilor, va fi legata de consolidarea flancului estic al Aliantei, de evaluarea capacitatii militare a aliatilor de a raspunde prompt si eficace unui eventual atac asupra unui stat membru de la frontiera rasariteana a blocului politico-militar si, in fine, de dilema infiintarii sau nu a una-doua baze militare permanente in regiune.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )