Libnet.ro
UNICEF

20:15

Soos Zoltan, candidatul maghiar, a castigat Primaria Targu Mures (numaratoare paralela)

Hotnews Hotnews,
 Soos Zoltan, candidatul maghiar, a castigat Primaria Targu Mures (numaratoare paralela)

Candidatul independent Soos Zoltan, care a fost sustinut de toate formatiunile politice maghiare, a castigat alegerile pentru Primaria Targu Mures, potrivit numaratorii paralele efectuata de catre staff-ul acestuia din peste 50% dintre sectiile de votare, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunta ca a castigat detasat alegerile, conform numaratorii paralele, potrivit Agerpres.

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primaria Sector 1, a votat la primele ore ale diminetii: Am votat pentru a relua proiectele de dezvoltare, pentru Sectorul 1 pentru a reda vitata fiecarui cartier (VIDEO)

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, Ioana Constantin, a votat la randul sau la primele ore ale diminetii. Am votat pentru ca Sectorul 1 sa redevina capitala Capitalei. Am votat pentru a relua proiectele.

Liviu Coman, candidatul PMP la Primaria Calarasi, si-a propus rezolvarea problemei traficului in oras: infiintam sensuri giratorii, realizam semaforizarea si reorganizam reteaua de transport rutier

Articol sustinut de PMP Calarasi Liviu Coman, candidatul PMP la Primaria municipiului Calarasi, si-a prezentat proiectul de guvernanta locala, intitulat impreuna salvam Calarasiul,.

Elena Lasconi a castigat Primaria Campulung

Elena Lasconi a castigat alegerile pentru Primaria municipiului Cimpulung Muscel, potrivit numaratorii partiale. Fosta jurnalistaPRO TV, care a renuntat la cariera in televiziune pentru a intra .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )