Libnet.ro
UNICEF

08:01

SOR: 2019, anul cucuvelei. Ce prevesteste pasarea care face a rau

Adevărul Adevărul,
SOR: 2019, anul cucuvelei. Ce prevesteste pasarea care face a rau

Asociata pe nedrept cu nenorocirile, cucuveaua a fost desemnata pasarea anului 2019 de catre Societatea Ornitologica Romana. continuă pe Adevărul

Faze tari: O cercetatoare romnca a descoperit o noua planeta; Un urs polar ncearca sa renvie pasarea care i-a fost servita drept hrana; O masina fara sofer a distrus un robot umanoid

Calea Lactee se va ciocni cu Marele Nor al lui Magellan. Calea Lactee, galaxia din care face parte Sistemul Solar, se va ciocni peste aproximativ 2 miliarde de ani cu una dintre galaxiile sale satelit, Marele Nor al lui Magellan. SpaceX pregateste lansarea primului test de zbor comercial cu echipaj. Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX, a afirmat ca peste aproximativ o luna va fi efectuat primul test, fara pilot, al navei Crew Dragon catre Statia Spatiala Internationala.

CFR a lansat oferta Trenurile Zapezii 2019. Reduceri mari pentru cei care merg la munte

CFR Calatori lanseaza oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019, cu reduceri, incepand de marti si pana in 28 februarie, la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru sc.

HOROSCOP. Cea mai dificila luna din 2019 in functie de zodie. Care sunt cauzele!

Toate previziunile astrologice dau anul 2019 ca fiind unul prosper. Jupiter in Sagetator va aduce beneficii majore tuturor zodiilor. 2019 este un an norocos, optimist si aventuros. Exista, insa, si coborasuri si.

Finantare de 100.000 euro pentru un startup israelian care face produse lactate fara lapte

Startup-ul israelian Yofix, participant al unui program international de accelerare pentru idei de afaceri din domeniul nutritiei, realizeaza produse lactate fermentate alternative, pe baza de plante. Proiectul a fost premiat cu un grant de 100. 000 euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )