Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda. Reactia liderului USR

Adevărul Adevărul,
Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda. Reactia liderului USR

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, joi, ca sora a fost audiata, in cadrul verificarilor deschise de care Departamentul pentru Lupta Antifrauda, la fosta sa firma. Sunt optimist ca in saptamanile viitoare acest lucru se va inchide, a spus Barna, precizand ca este dispus sa clarifice orice situatie daca va fi chemat la audieri. continuă pe Adevărul

Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda

Sora lui Dan Barna a fost audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care s-a autosesizat si verifica proiectele derulate in trecut de firma lui Dan Barna. Anuntul a fost facut chiar de presedintele USR, care a precizat ca nu are niciun dosar la DNA.

Sora lui Dan Barna, audiata: Am incredere ca se va ajunge la un final

Dan Barna sustine ca sora sa a fost chemata la audieri si ca-i este verificata activitatea anterioara de mai multe institutii.

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il conduce vor vota sau nu Guvernul Citu, el afirmand ca totul se poate schimba in functie de raspunsul Curtii Constitutionale privind ordonanta cu alegerile anticipate. Barna spune ca nici PNL nu a dat un raspuns clar daca va vota sau nu acest guvern.

Nu-s nebun sa pun in dificultate o tara intreaga. Ministrul Bolos (PNL), acuzat de Dan Barna (USR) de conflict de interese

Seful USR, Dan Barna, l-a acuzat, joi, in Parlament, pe ministrul interimar al Fondurilor Europene, Marcel Bolos PNL), de conflict de interese, acesta din urma aparandu-se spunand Nu-s nebun sa pun in dificultate o tara intreaga.

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il .

Donald Trump isi doneaza salariul pentru lupta anti-coronavirus: Un cec de 100.000 de dolari, directionat catre departamentul american de sanatate publica (FOTO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a donat salariul aferent celui de-al patrulea trimestru catre departamentul american de sanatate publica HHS) pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Stephanie Grisham,.

Un expert in Sanatate face un scurt ghid pentru lupta anti-coronavirus. Vlad Mixich: Probabilitatea ca numarul cazurilor in Romania sa creasca, una semnificativa

Pentru moment, numarul cazurilor de Covid-19 din Romania este redus, dar probabilitatea ca bilantul sa creasca este semnificativa, a afirmat Vlad Mixich, expert in politici publice in domeniul Sanatatii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )