Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

B1 B1,
Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut. continuă pe B1

Georgeta Kornmann, sora lui Ilie Nastase, a murit. Prima reactie a tenismului

Georgeta Kornmann, sora tenismului Ilie Nastase, a incetat din viata vineri, la varsta de 73 de ani. Doamna Kormann se stingea din viata tocmai in ziua in care fratele ei era retinut de politie, dupa ce ar fi.

Sora lui Ilie Nastase a murit in aceasta dimineata

Sora lui Ilie Nastase a murit in aceasta dimineata. Vom reveni cu amanunte.

Georgeta Kormann. Cine a fost Georgeta Kormann, sora lui Ilie Nastase, care a murit la 73 de ani. Povestea vietii acesteia

Georgeta Kormann, sora fostului tenismen Ilie Nastase, a murit vineri la 73 de ani. Stabilita de ani buni in Franta, doamna Kormann a fost casatorita cu un neamt, dupa cum povestea intr-un interviu pentru.

A murit sora lui Ilie Nastase

Ilie Nastase a anuntat, vineri, peFacebook, moartea surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani.

Sora fostului tenismen Ilie Nastase a murit

Fostul tenismen Ilie Nastase a anuntat, vineri, pe Facebook, decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani.

Mesajul transmis de Ilie Nastase catre toti prietenii sai

Georgeta Kornmann, sora lui Ilie Nastase, a decedat vineri, in ziua in care marele sportiv roman s-a ales cu doua dosare penale dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice si ulterior fara.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen, Georgeta Kormann, a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )