Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sora unei victime din Colectiv, petitie adresata lui Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Sora unei victime din Colectiv, petitie adresata lui Dacian Ciolos

Oana Cirjan, sora lui Catalin Alexandru Simion, decedat in incendiul de la Colectiv, a adresat premierului Dacian Ciolos o petitie in care solicita sustinere guvernamentala in vederea realizarii unui memorial. continuă pe Antena3

Incendiul din COLECTIV va fi reconstituit in laborator

Expertii INSEMEX vor face un experiment judiciar in dosarul privind incendiul din Colectiv.

inca o victima dupa incendiul din COLECTIV. Numarul celor decedati a ajuns la 61

Inca o persoana, ranita in incendiul din Colectiv, a murit.

Bilantul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 61

Bilantul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 61 de persoane, dupa ce o pacienta de 36 de ani a decedat in Germania, potrivit stiri. tvr. ro si digi tv.

Doi raniti in incendiul din Colectiv vor fi transferati in strainatate

Doi raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv, de la finalul lunii octombrie, vor fi transferati in strainatate, potrivit reprezentantilor Grupului Integrat de Interventie in Criza.

EXCLUSIV. Ce bacterii au declansat infectiile nozocomiale descoperite la ranitii din Colectiv trimisi Spitalul Militar din Bruxelles

Romania libera publica in urma cu o saptamana o adresa a medicilor de la Spitalul Militar din Bruxelles in care declarau ca, la momentul internarii in Belgia, cei opt tineri raniti din clubul Colectiv transferati de la Bucuresti era colonizati cu bacterii. Dupa ce autoritatile romane au contestat dezvaluirea noastra, Spitalul Militar din Bruxelles a revenit cu o noua precizare, la solicitarea Rl, avertizand ca orice bacterie care este inofensiva la o persoana sanatoasa poate duce la septicemie in cazul in care este prezenta si pe pielea unui mare ars.

Povestea fotografei de 26 de ani, cea de-a 62-a victima a tragediei din Colectiv

Cea de-a 62-a victima a incendiului din clubul bucurestean Colectiv este Roxana Elena Boghian, o tanara fotografa, in varsta de 26 de ani.

inca o victima dupa incendiul din Colectiv. Numarul celor decedati a ajuns la 62

Inca o persoana ranita in incendiul din clubul bucurestean Colectiv, de la finalul lunii octombrie a murit, marti dimineata.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 62 de morti. Inca un ranit a decedat la Spitalul de Arsi

Bilantul incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv a ajuns la 62 de morti, dupa ce o alta persoana - o tanara de 24 de ani - a murit, marti dimineata, la Spitalul de Arsi din Capitala.

EXCLUSIV. Daca vine un cutremur cu 2000 de raniti, nu facem fata, avertizeaza directorul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, dupa tragedia din Colectiv

Dr. Doina Gosa recunoaste ca autoritatile nu stiu nici macar daca imobilul in care functioneaza centrul pentru donare de sange din Capitala, construit in 1920, va rezista la un seism major.

Un urs a ajuns pe ulitele unei localitati din Bacau

La Hemeius au inceput datinile de Craciun, doar ca ursul nostru nu are stapan si este Bio natural si fara chimicale), scrie Desteptarea. Un urs a coborat din padure, duminica dimineata, si se plimba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )