Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sorana Cirstea califica Romania in Grupa Mondiala II a Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea califica Romania in Grupa Mondiala II a Fed Cup

De sase mingi de meci a avut nevoie Sorana Cirstea pentru a se impune impotriva Bojanei Jovanovski in trei seturi, dupa mai bine de doua ore de joc, cu 6-2, 6-7 7), 6-3. continuă pe Online Sport

POSTER Romania, echipa de Fed Cup

Acestea sunt fetele care joaca pentru Romania in Play-Off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. contra Serbiei, pe 19 si 20 aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, alaturi de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor. Acestea sunt fetele care joaca pentru Romania in Play-Off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. contra Serbiei, pe 19 s 20 aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, alaturi de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor. - See more at: http://www. onlinesport. ro/tenis/fed-cup/poster-romania-echipa-de-fed-cup-p-312/sthash. LXDukWjD. dpuf Acestea sunt fetele care joaca pentru Romania in Play-Off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. contra Serbiei, pe 19 s 20 aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, alaturi de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor. - See more at: http://www. onlinesport. ro/tenis/fed-cup/poster-romania-echipa-de-fed-cup-p-312/sthash. LXDukWjD. dpuf .

Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovici: Romania conduce Serbia cu 1-0 in Grupa Mondiala a Fed Cup

Jucatoarea Sorana Cirstea a invins-o, sambata, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, pe Ana Ivanovici, locul 12 mondial, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a.

Romania si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Cirstea a adus scorul la 3-1

Sorana Cirstea a invins-o, duminica, pe Bojana Janovski, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, asigurand Romaniei un scor general de 3-1 in fata Serbiei si o accedere in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup. in primul meci de.

Tenis. Romania s-a calificat in a doua grupa mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce conduce Serbia, scor 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

VICTORIE, Sorana Cirstea: Romania s-a calificat in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei de tenis si-a asigurat calificarea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, in contextul in care conducem Serbia cu scorul de 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

Cupa Federatiei: Romania conduce Serbia cu 1-0, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic

Echipa feminina de tenis a Romaniei conduce Serbia cu scorul de 1-0 in play-off-ul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, sambata, in primul meci de simplu al intalnirii. Cirstea 27 WTA) a inceput slab meciul si a fost condusa cu 3-0 de Ivanovic, cea mai buna prietena a sa, a revenit la 2-3, dar in cele din urma a cedat setul cu 3-6, dupa un ultim ghem foarte disputat, Sorana ratand nu mai putin de cinci mingi de break la 3-5.

Sorana Cirstea si Ana Ivanovic vor deschide meciul dintre Romania si Serbia din Fed Cup

Meciul de Fed Cup dintre Romania si Serbia, din playoff-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va fi deschis de duelul dintre Sorana Cirstea si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Tot.

LIVE FED CUP Romania - Serbia

Detalii live de la meciul de tenis Romania - Serbia din Fed Cup. Partidele se joaca pe 19 si 20 aprilie, de la ora 12:00, cotand pentru play-off-ul Grupei Mondiale II din Fed Cup. Invingaroarea va accede in Grupa Mondiala II.

Fed Cup: Romania-Serbia 3-1. Sorana Cirstea aduce calificarea tricolorelor in Grupa Mondiala II

Sorana Cirstea a castigat greu, cu 2-1 la seturi 6-3, 6-7, 6-3), in fata Bojanei Jovanovski nr. 39 WTA) al patrulea meci al barajului dintre Serbia si Romania, din Fed Cup, disputat pe Arenele BNR din Bucuresti. Gratie acestui succes, Romania s-a calificat in Grupa Mondiala II.

Fed Cup: Romania-Serbia 4-1. Sorana Cirstea aduce calificarea tricolorelor in Grupa Mondiala II

Sorana Cirstea a castigat greu, cu 2-1 la seturi 6-3, 6-7, 6-3), in fata Bojanei Jovanovski nr. 39 WTA) al patrulea meci al barajului dintre Serbia si Romania, din Fed Cup, disputat pe Arenele BNR din Bucuresti. Gratie acestui succes, Romania s-a calificat in Grupa Mondiala II.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )