Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sorana Cirstea a cedat la turneul din Luxemburg, dupa un meci intens disputat

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea a cedat la turneul din Luxemburg, dupa un meci intens disputat

Sorana Cirstea 73 WTA) si-a oprit parcursul in turneul de la Luxemburg in optimile de finala, joi, dupa ce a cedat in fata nemtoaicei Julia Goerges 32 WTA). continuă pe Adevărul

WTA Luxemburg: Sorana Cirstea, eliminata in optimi de Julia Goerges, dupa ce a condus cu 1-0 la seturi

Sorana Cirstea 76 WTA) s-a oprit in optimile turneului de la Luxemburg, desi a avut 1-0 la seturi in fata Juliei Goerges 26 WTA), favorita numarul 2 si detinatoarea trofeului. Jucatoarea din Germania a reusit sa intoarca soarta meciului si s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-4, dupa doua ore si 11 minute de joc.

Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti

Tiriac Jr. si jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, noul cuplu din lumea mondena? Dupa divortul de Ileana Lazariuc, veste surprinzatoare pentru toti admiratorii cuplului, a aparut un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti. Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a .

Sorana Cirstea eliminata in optimi la Luxemburg

Pentru Sorana Cirstea aventura la turneul in sala de la Luxemburg s-a incheiat in faza turului secund.

Zi buna pentru tenisul romanesc: victorii pentru Sorana Cirstea si Monica Niculescu

Atat Sorana Cirstea, cat si Monica Niculescu au castigat partidele de tenis disputate, marti, la turneul de la Luxemburg.

WTA Luxemburg: Sorana Cirstea, in optimi - Succes in doua seturi cu Pauline Parmentier

Sorana Cirstea a facut pasul spre optimile turneului WTA de la Luxemburg, sportiva aflata pe locul 76 in lume castigand, scor 6-3, 6-4, partida disputata contra jucatoarei Pauline Parmentier Franta, 122 WTA).

WTA Luxemburg: Sorana Cirstea, calificata in optimi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului .

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu.

Dat afara de la o formatie de liga a doua din Germania, dupa ce a sustinut ofensiva armatei turce din Siria

Jucatorul turc Cenk Sahin va fi transferat de la Sankt Pauli in perioada de mercato din iarna, dupa ce si-a manifestat sustinerea fata de ofensiva armatei turce din Siria.

Deputatul Sorin Bota, exclus din PSD dupa motiunea de cenzura: Nu sunt tradator. Altii au tradat programul de guvernare. Deocamdata sunt neafiliat (VIDEO)

Deputatul Sorin Bota, proaspat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura a opozitiei, a explicat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania, cu Radu Buzaianu si.

Monica Niculescu a parasit turneul WTA din Luxemburg

Monica Niculescu, locul 11 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-2, 7.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )