Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sorana Cirstea, cel mai tare echipament din istoria tenisului. Cum a aparut la Nurnberg

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, cel mai tare echipament din istoria tenisului. Cum a aparut la Nurnberg

Sorana Cirstea joaca excelent la Nurnberg, dar a atras atentia si cu tinuta sa spectaculoasa. Unul dintre comentatorii turneului a fost impresionat de echipamentul sportivei din Romania. Sorana Cirstea l-a. continuă pe Antena3

Digisport: Sorana Cirstea, cel mai tare echipament de tenis din istorie. Cum a aparut la Nurnberg si ce a spus comentatorul

Sorana Cirstea joaca excelent la Nurnberg, dar a atras atentia si cu tinuta sa spectaculoasa. Unul dintre comentatorii turneului a fost impresionat de echipamentul sportivei din Targoviste.

Marca: Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului - Este intrecut doar de Sir Alex Ferguson

Jurnalistii de la Marca au realizat un material cu cei mai de succes antrenori din istoria fotbalului, ierarhia tinand cont de trofeele cucerite de-a lungul carierei. Pe primul loc se afla Sir Alex Ferguson 48 de trofee), scotianul fiind urmat de Mircea Lucescu 32), in timp ce pe trei se gaseste Valeriy Lobanovskyi 29).

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun jucator din campionatul Frantei in sezonul 2018-2019

Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a fost desemnat duminica cel mai bun jucator din campionatul de fotbal al Frantei in sezonul 2018-2019, succedandu-i in palmares coechipierului sau Neymar, informeaza AFP.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in semifinale - Cel mai bun rezultat din 2019

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie WTA International de la Nurnberg, inregistrand cea mai buna performanta a ei in acest sezon.

Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg. Cel mai bun rezultat din 2019

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in careul de asi de la Nurnberg cu doar cateva zile inaintea debutului Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Cel mai mare festival din Europa Centrala si de Est dedicat transformarilor provocate de internet si tehnologie are loc la Bucuresti, in 13 si 14 iunie

Fest se lanseaza sub un nou nume, UPGRADE 100, si aduce in Capitala Romaniei peste 140 de speakeri, experti si autori ai unor lucrari importante din domeniul transformarilor provocate de Internet si de noile tehnologii, in cel mai amplu festival.

Cel mai mare festival din Europa Centrala si de Est dedicat transformarilor provocate de internet si tehnologie are loc la Bucuresti, in 13 si 14 iunie

Fest se lanseaza sub un nou nume, UPGRADE 100, si aduce in Capitala Romaniei peste 140 de speakeri, experti si autori ai unor lucrari importante din domeniul transformarilor provocate de Internet si de noile tehnologii, in cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodata in tara noastra si in regiune.

Sorana Carstea, aparitie INCENDIARA pe teren: E cel mai tare outfit din istoria tenisului! IMAGINI DE INFARCT cu cea mai sexy jucatoare romanca (FOTO)

Sorana Carstea a uimit pe toata lumea cu o aparitie extrem de sexy la turneul WTA de la Nurnberg Germania), acolo unde a reusit sa se califice in sferturile de finala.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )