Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea trece de primul tur la Taskent

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea trece de primul tur la Taskent

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in optimile de finala la Tasklent, turneu de 250. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile turneului de la Taskent

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului W.

Sorana Cirstea, start cu dreptul la Taskent: De ce turneul din Uzbekistan e unul special pentru Sori

Daca Irina Begu a incheiat repede socotelile cu turneul de la Taskent, in schimb, cealalta romanca pentru care turneul a inceput de luni, Sorana Cirstea 96 WTA), a facut primul pas in forta.

WTA Tashkent: Sorana Cirstea s-a calificat in optimi

Sorana Cirstea 96 WTA), cap de serie numarul 8, a trecut fara mari probleme de cehoaica Denisa Allertova 254 WTA), scor 6-1, 6-4, obtinand calificarea in optimile turneului WTA de categorie International de la Tashkent.

WTA Wuhan: Kvitova si Sabalenka, in optimi; Kerber, Wozniacki, Sevastova si Vekic, eliminate in primul tur (Rezultatele zilei)

A doua zi a turneului Premier 5 de la Wuhan a adus eliminarea a patru jucatoare din randul capilor de serie. Angelique Kerber favorita 11), Caroline Wozniacki 13), Anastasija Sevastova 14) si Donna Vekic 16) au parasit competitia inca din primul tur. in schimb, Petra Kvitova 5) si Aryna Sabalenka 9) sunt primele jucatoare care si-au asigurat prezenta in optimi.

WTA Wuhan: inca o favorita eliminata - Angelique Kerber, invinsa in primul tur de Monica Puig

Favoritele cad pe capete in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de Wuhan. Angelique Kerber 12 WTA), favorita numarul 11, a parasit prematur competitia, fiind invinsa in trei seturi de Monica Puig Puerto Rico, 71 WTA), scor 7-65), 5-7, 6-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )