Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sorana Cirstea, victorie superba la Doha, in meciul cu Mertens. Urmeaza un meci-soc!

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, victorie superba la Doha, in meciul cu Mertens. Urmeaza un meci-soc!

Sorana Cirstea a invins-o pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Open. Romanca s-a impus cu 7-5, 6-4 si o va intalni in optimi pe favorita nr. 4 a turneului, Garbine Muguruza din. continuă pe Antena3

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Sorana Cirsteao infrunta azi la Doha pe Elise Mertens in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si.

SORANA CiRSTEA - ELISE MERTENS LIVE TEXT. Sorana Cirstea, revenire de senzatie la Doha

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Sorana Cirsteao infrunta azi la Doha pe Elise Mertens in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si.

Sorana Cirstea a invins-o pe Mertens in turneul de la Doha. O asteapta meciul cu Garbine Muguruza

Sorana Cirstea a invins-o, miercuri, pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Op.

Cirstea, victorie mare la Doha

Sorana Cirstea continua parcursul bun de la Doha, turneu din categoria WTA Premier 5, cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de euro.

Sorana Cirstea, calificare usoara la Doha

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane de dolari, gratie victoriei in fata grecoaicei Maria Sakkari,.

WTA Doha: Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 6-4/ Cirstea, in optimi - Victorie importanta cu semifinalista de la Australian Open

Sorana Cirstea 38 WTA) nu s-a lasat intimidata de belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la Australian Open, obtinand calificarea in optimile turneului de la Doha cu o victorie in doua seturi: scor 7-5, 6-4. Se actualizeaza.

WTA Doha: Sorana Cirstea e in optimi dupa o victorie mare!

Sorana Cirstea s-a calificat si ea in optimi la Doha dupa ce a invins-o pe Elise Mertens, din Belgia, semifinalista la editia din acest an a Australian Open.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens (dupa ora 16:00)

Aflata pe locul 38 mondial, Sorana Cirstea va avea o misiune dificila in runda a doua a turneului de la Doha, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la primul turneu de Grand Slam al anului. Partida va incepe dupa ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 0-0

Aflata pe locul 38 mondial, Sorana Cirstea va avea o misiune dificila in runda a doua a competitiei de la Doha, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la primul turneu de Grand Slam al anului. Partida va incepe dupa ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

Sorana Cirstea, in turul doi al turneului de la Doha - Evolutie solida in meciul cu Maria Sakkari

Problema invingatoarei nu s-a pus in niciun moment, Sorana Cirstea aratand un nivel de joc superior Mariei Sakkari Grecia - 60 WTA). Victoria a venit in 62 de minute 6-2, 6-3), succesul ducand-o pe Sorana in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha. Din pacate, Irina Begu a parasit competitia: 4-6, 2-6 cu Samantha Stosur.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )