Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorin Cimpeanu: Examenele nationale din 2021 nu vor fi anulate si nici decalate

Antena3 Antena3,
Sorin Cimpeanu: Examenele nationale din 2021 nu vor fi anulate si nici decalate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a avut, joi, discutii cu sindicalistii din invatamant si cu reprezentanti ai organizatiilor din domeniu si a precizat intr-o conferinta de presa ca nu s-a luat in considerare anularea sau decalarea examenelor nationale din 2021: Pentru predictibilitate, examenele nationale trebuie sa se deruleze la datele planificate, cu prezenta fizica. continuă pe Antena3

Sorin Cimpeanu: Examenele Nationale trebuie sa se deruleze. Ne dorim sa se deruleze in maniera pe care acum o cunosc elevii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine ca Examenele Nationale trebuie sa se deruleze si isi doreste ca probele sa aiba loc in maniera pe care elevii o cunosc. Daca vor fi necesare schimbari, vor fi facute in interesul elevului, in interesul flexibilizarii, a afirmat, marti seara, ministrul Educatiei.

Ce se intampla cu examenele nationale in 2021: ministrul incearca sa calmeze spiritele

In contextul scolii online care nu pare sa se incheie prea curand si a lacunelor educationale suferite de elevi, foarte multi s-au intrebat daca vor exista modificari legate de examenele.

Ministrul Educatiei: Examenele nationale nu vor fi decalate sau anulate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a dat joi asigurari ca nu s-a discutat despre anularea sau deca.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: in nicio discutie nu a rezultat anularea si nici macar decalarea examenelor nationale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine ca autoritatile nu iau in calcul anularea sau decalarea examenelor nationale in acest an. in niciun caz, in nicio discutie nu a rezultat anularea si nici mac.

Sorin Cimpeanu cere o noua lege a educatiei Sa pastreze tot ceea ce este bun din reglementarile anterioare, dar sa asigure si coerenta si adecvarea la nevoile societatii anului 2021

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sugereaza ca este necesara o noua lege a educatiei, una care sa pastreze elementele bune din reglementarile anterioare, dar care sa vina si cu un suflu nou, adecvat.

SORIN CIMPEANU: Sindicatele, elevii si parintii doresc redeschiderea scolii pe 8 februarie, sub rezerva evolutiei epidemiologice

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ieri ca reprezentantii sindicatelor din educatie, ai elevilor si ai parintilor doresc redeschiderea scolilor pe data de 8 februarie, insa sub rezerva evolutiei epidemiologice.

Sorin Cimpeanu, la un pas de demisie? Anuntul socant al zilei

Nici nu a fost investit bine noul Guvern, ca au si inceput disensiunile in interior. Au existat tot mai multe zvonuri despre neintelegerile din sanul guvernului condus de Florin Citu. Primul dintre ministrii care ameninta cu demisia, este Sorin Cimpeanu, Ministrul Educatiei. Motivele sunt nenumarate si de importanta majora pentru bunul mers al educatiei in .

SORIN CIMPEANU, DESPRE REDESCHIDEREA SCOLILOR Niciun scenariu nu este exclus

Nu excludem niciun scenariu in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, orice scenariu - inclusiv o deschidere zonala a invatamantului in forma sa fizica, fata in fata, a declarat ieri seara, la Digi24, ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: Semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice

Sorin Cimpeanu, seful MEC, a declarat ca semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice. Ministrul Educatiei a avut, joi, consultari cu sindicatele din domeniu, cu asociatiile de elevi, studenti, profesori, cu reprezentati ai rectorilor.

Sorin Cimpeanu: Sindicatele din Educatie solicita informarea asupra actului de vaccinare in scoli, fara a exista obligativitatea vaccinarii

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a anuntat, joi, dupa consultariile reprezentantii organizatiilor de elevi si parinti , ca sindicatele din Educatie au solicitat oinformarea completa si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )