Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sorin Grindeanu va avea un salariu URIAS la sefia ANCOM, din ianuarie 2019

B1 B1,
Sorin Grindeanu va avea un salariu URIAS la sefia ANCOM, din ianuarie 2019

Salariul lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) va depasi 35. 000 de lei din ianuarie 2019, dupa ce a intrat in vigoare legea care modifica. continuă pe B1

Sorin Grindeanu va avea un salariu URIAS la sefia ANCOM, din ianuarie 2019

Salariul lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) va depasi 35. 000 de lei din ianuarie 2019, dupa ce a intrat in vigoare legea care modifica.

Salariul lui Sorin Grindeanu la ANCOM va creste la peste 35.000 de lei, ncepnd din ianuarie 2019

Salariul lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) va creste la peste 35. 000 de lei, incepand din luna ianuarie 2019, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat luna trecuta legea care modifica procedura de numire si de demitere a conducerii acestei autoritati. Salariile tuturor angajatilor ANCOM vor creste anul viitor, conform bugetului de venituri si cheltuieli transmis in Parlament, a spus joi fostul premier. Autoritatea avea in conturi peste 1 miliard de lei anul trecut, datorita excedentului acumulat in ultimii 10 ani. Vezi in articol de ce a respins Ministerul Justitiei planul ANCOM de a finanta cu 500 milioane de lei proiecte care sa dezvolte comunicatiile electronice din tara.

Salariul lui Sorin Grindeanu la ANCOM va creste la peste 35.000 de lei, incepand din ianuarie 2019

Salariul lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) va creste la peste 35. 000 de lei, incepand din luna ianuarie 2019, dupa cepresedintele.

Sorin Grindeanu, despre eliminarea tarifelor de roaming ntre Romnia si Republica Moldova: Avem acord pe date, singura problema este pe voce

Problema eliminarii tarifelor de roaming intre Romania si Republica Moldova nu este la noi, a declarat joi Sorin Grindeanu, presedintele arbitrului telecom ANCOM). in privinta datelor s-a ajuns la un acord intre operatorii ambelor tari. Singura problema este pe voce pentru ca tarifele de terminare in Moldova sunt de vreo 20 de ori mai mari decat in Romania. , a declarat azi Sorin Grindeanu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )