Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:35 PSD si ALDE vor ca noul Guvern sa fie investit pe 4 ianuarie Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi ca a convenit, impreuna cu ALDE, calendarul pentru instalarea noului Executiv, propunerea celor doua formatiuni fiind ca pe 4 ianuarie Cabinetul condus de Sorin Grindeanu sa fie investit si sa depuna juramantul. *ACTUALIZARE 14:20 Liviu Dragnea: Am pus deasupra interesul Romaniei, de a avea o stabilitate politica *ACTUALIZARE 13:45 Ciolos l-a sunat pe Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnare *ACTUALIZARE 12:00 Nicusor Dan: USR va vota impotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu *ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat Anuntarea desemnarii prim-ministrului nu se poate face printr-un simplu comunicat, considera liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, care precizeaza ca acest anunt extrem de important trebuia sa fie facut de presedintele Iohannis printr-o declaratie la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a discutat, joi, cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier

UPDATE: Sorin Grindeanu, propus de PSD pentru functia de prim-ministru, a plecat de la Palatul Cotroceni, unde a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Discutia a durat aproximativ jumatate.

Culisele sedintei in care PSD a stabilit ca Sorin Grindeanu este noua propunere pentru postul de premier. Momentele in care Liviu Dragnea a fost fortat sa tina cont de ce vrea partidul

Deputatul Sorin Grindeanu a fost propus de PSD pentru postul de premier. Liderii PSD au cautat un nou premier, de teama ca suspendarea presedintelui Iohannis, dorita de unii social-democrati, va amana intrarea partidului la guvernare.

Culisele sedintei in care PSD a stabilit ca Sorin Grindeanu este noua propunere pentru postul de premier

Deputatul Sorin Grindeanu a fost propus de PSD pentru postul de premier. Liderii PSD au cautat un nou premier, de teama ca suspendarea presedintelui Iohannis, dorita de unii social-democrati, va amana intrarea partidului la guvernare.

Presedintele Iohannis l-a desemnat pe Sorin Grindeanu pentru functia de premier. Ce urmeaza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, pentru functia de prim-ministru. Parlamentul va fi convocat intr-o sesiune extraordinara- intrucat acum e in vacanta - iar in termen de 10 zile noul premier are timp sa isi formeze echipa guvernamentala si sa primeasca votul de investitura din partea Parlamentului. Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa la ora 14.

Sorin Grindeanu, a doua propunere PSD pentru functia de premier

Sorin Grindeanu este a doua propunere a PSD pentru functia de premier.

Sorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru functia de premier

Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD pentru functia de prim-ministru, a anuntat liderul social-democratilor, Liviu Dragnea. Propunerea a fost aprobata miercuri in Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat, relateaza Agerpres. La finalul reuniunii CExN, liderul PSD a declarat: Am avut o discutie adanca, profunda, in cadrul Comitetului Executiv National, in care i-am rugat pe colegii mei sa isi spuna fiecare punctul de vedere, parerea, propunerea bazata si pe discutiile pe care le-au avut in aceste zile cu oamenii din judete. ) Sigur ca a fost un curent in ultimele zile, si ieri si azi noapte si azi dimineata, mii de mesaje primite in care ne cereau sa trecem la suspendarea presedintelui. intr-adevar, avem o arma foarte puternica, o forta care este reprezentata de majoritatea in Parlament, pentru ca puterea legitima acolo este, acolo trebuie sa fie, in aceasta tara, in nicio alta institutie.

SORIN GRINDEANU ESTE DESEMNAREA DE PREMIER A COALITIEI PSD-ALDE

Liviu Dragnea a anuntat miercuri seara in cadrul unei conferinte de presa ca Sorin Grindeanu este propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier al Romaniei. Aceasta este a doua propunere.

SORIN GRINDEANU ESTE DESEMNAREA DE PREMIER A COALITIEI PSD-ALDE (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat miercuri seara in cadrul unei conferinte de presa ca Sorin Grindeanu este propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier al Romaniei. Aceasta este a doua propunere.

Biografie. Cine este Sorin Grindeanu, premierul desemnat al Romaniei. Seful CJ Timis: Nu am niciun fel de vulnerabilitate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca presedintele Consi fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere de premier, Sevil Shhaideh.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3116 seconds )