Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sorin Grindeanu, despre abrogarea ordonantei 13: Decizia am luat-o EU, ca premier

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu, despre abrogarea ordonantei 13: Decizia am luat-o EU, ca premier

Seful Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, ca decizia privind abrogarea OUG 13, a fost luata de el, ca sef al Guvernului, dupa ce a vazut semnalele date in strada, cat si cele venite din alte parti. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Aproximativ 1.500 de oameni protesteaza in fata Guvernului. Cabinetul Grindeanu discuta, intr-o sedinta de urgenta, despre abrogarea Ordonantei 13. Ministrul Iordache ar putea fi remaniat - surse

Protestele fata de Ordonanta privind Codurile Penale continua, duminica, in vreme ce premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca, intr-o sedinta de urgenta, va abroga OUG 13, care a scos sute de mii de oameni din casa in fiecare seara, de la adoptarea ei, marti noaptea.

Judecatorul Cristi Danilet, despre abrogarea Ordonantei 13: OUG de abrogare contine un articol neconstitutional

Judecatorul Cristi Danilet a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca abrogare a OUG 13/2017 contine un articol ce contravine unei decizii CCR, eroare ce trebuie indreptata de Parlament.

Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Noi proteste se vor organiza la Slobozia duminica seara. Manifestarile incep la ora 18. 00 in Piata Unirii din oras. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul facut de prim-ministrul Sorin Grindeanu cu privire la abrogarea Ordonantei 13.

Guvernul Grindeanu, sedinta de urgenta la ora 14.00, pentru abrogarea Ordonantei 13. Florin Iordache ar putea fi inlocuit

UPDATE: A inceput sedinta de Guvern in care se discuta abrogarea Ordonantei 13, precum si desecretizarea unor stenograme care cuprind dezbaterile din sedintele Guvernului desfasurate la data de 18. 2016 si la data de 31.

BREAKING NEWS. Dragnea se gandeste la abrogarea Ordonantei 13, daca Grindeanu accepta. Seful PSD, pentru DC News: Simt ca nu voi mai putea tine in frau organizatiile din tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, pentru DC News, ca se gandeste la abrogarea ordonantei de modificare a Codului Penal, daca premierul Sorin Grindeanu va fi de acord. Totodata, Dragnea l-a acuzat pe presedintele Iohannis ca este iresponsabil si a precizat ca organizatiile judetene ale PSD vor sa mobilizeze un milion de oameni pentru un miting.

Traian Basescu: Este o mare greseala a premierului ca la pachet cu abrogarea ordonantei 13 nu l-a remaniat si pe ministrul Justitiei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca premierul Sorin Grindeanu a gresit pentru ca nu l-a remaniat pe ministrul Justitiei in.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: in urmatoarele doua zile, nu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit luni, in Parlament, despre posibilitatea plecarii lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Seful Guvernului a precizat ca in urmatoarele doua zile.

Sorin Grindeanu, despre proteste: Eu am vazut ca incepand de ieri incep sa devina vizibile doua tabere

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni ca la protestele din Romania incep sa devina vizibile doua tabere si a facut un apel la calm.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, despre abrogarea Ordonantei: Nu stiu daca va fi retrasa. Eu cred ca toata lumea trebuie sa vorbeasca despre buget

Vicepremierul Romaniei, Sevil Shhaideh, a declarat sambata, cu privire la modificarea Codurilor penale, ca nu stie daca Ordonanta in cauza va fi retrasa, iar, de doua saptamani se vorbeste numai despre aceasta chestiune, in timp ce prioritatea o reprezinta bugetul tarii.

Targoviste. A sasea zi de proteste. Oamenii nu renunta la mars chiar daca Grindeanu a anuntat abrogarea OUG 13

Targovistenii sunt chemati din nou la proteste, in Piata Tricolorului din centrului orasului. Aceasta este cea de-a sase zi de manifestari pasnice, in care oamenii isi arata nemultumirile fata de fata de adoptarea OUG nr. 13 de catre Guvernul Grindeanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3126 seconds )