Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu, despre amenda primita de Marcel Ciolacu: Oricine incalca legea plateste, indiferent cum il cheama (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu, despre amenda primita de Marcel Ciolacu: Oricine incalca legea plateste, indiferent cum il cheama (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu a tinut in cursul zilei de duminica o conferinta de presa la sediul partidului, in care a prezentat Programul de Guvernare al social democratilor. intrebat de. continuă pe B1

Sorin Grindeanu: Oricine incalca legea, plateste. Indiferent ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau.

Marcel Ciolacu: Voi plati amenda Orban si ai sai folosesc Politia Romana in scopuri politice. Este o rusine!

Marcel Ciolacu a afirmat duminica, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca va plati amenda primita, dupa ce a fost surprins intr-un restaurant din Buzau, la masa cu alte 11 persoane. Liderul social .

Marcel Ciolacu: Voi plati amenda, este o regula pe care trebuie sa o respectam toti

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, recunoaste ca a stat la o masa cu mai multe persoane decat permite.

MARCEL CIOLACU: Orban si ai sai folosesc Politia Romana in scopuri politice

Marcel Ciolacu a explicat, referitor la imaginile aparute cu el la restaurantul unei pensiuni din Sarata Monteoru, ca judetul Buzau este in scenariul verde si este permisa operarea restaurantelor in interior. Liderul PSD a mai spus ca va plati amenda si ca nu este obligatorie purtarea mastii in interior si ca a luat masa alaturi de familie, iar la un moment dat au venit mai multi colegi la masa.

Ludovic Orban, despre evenimentul la care a participat Marcel Ciolacu: Au fost surprinsi asa cum sunt, ca ignora normele de protectie sanitara Este o chestiune de responsabilitate individuala

Premierul a comentat incidentul de sambata, in care a fost implicat liderul social democratilor. Marcel Ciolacu a fost surprins intr-un restaurant din Buzau, alaturi de 11 persoane la masa. Ciolacu a.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre modul in care sunt raportate cazurile de coronavirus: O sa le ascunda pe timpul weekendului

Marcel Ciolacu afirma ca guvernul condus de Ludovic Orban ar fi incercat sa modifice modul in care este raportat numarul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmarit ca datele acestea sa fie prezentate cu intarziere. STS le-ar fi incurcat, insa, planurile guvernantilor.

MARCEL CIOLACU: Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate pe care toate partidele sa il asume ferm

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, pe care toate partidele sa si-l asume ferm, iar seful statului trebuie sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate.

MARCEL CIOLACU: Nu a existat negociere cu PNL sau USR pentru sustinerea lui Iordache la Consiliul Legislativ

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca nu a existat vreo negociere cu PNL sau cu USR pentru sustinerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ.

FOTO Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, surprinsi la masa cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzau, nerespectand masurile de distantare Ce spune Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu si fostul premier Mihai Tudose au fost surprinsi la o masa de la o pensiune din Buzau, nerespectand masurile de distantare. Politistii din Buzau s-au deplasat la pensiune pentru a face verificari si au sanctionat angajatii pensiunii pentru ca acestia nu purtau masca. Politistii mai spun insa ca pe raza comunei unde se afla pensiunea este aplicabil scenariul verde. Vezi in articol cum se apara Ciolacu.

Marcel Ciolacu: De Ziua Armatei, cinstim valorile romanesti autentice, curajul si devotamentul fata de tara

Marcel Ciolacu, liderul PSD si totodata presedintele Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj de cinste si pretuire tuturor militarilor romani de acasa si de peste hotare, duminica, de Ziua Armatei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )