Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorin Grindeanu, despre epidemia de rujeola: S-ar putea sa fie o forma prin care sa obligam la vaccinare

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu, despre epidemia de rujeola: S-ar putea sa fie o forma prin care sa obligam la vaccinare

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sambata o vizita de lucru la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Dupa vizita pe santierul noului corp de cladire al spitalului de copii, proiect realizat cu bani de la bugetul local si bani de la Guvern, premierul a avut o intalnire cu medicii pe tema epidemiei de rujeola. continuă pe Adevărul

Premierul Sorin Grindeanu despre colegi, la intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului: Sunt prietenii mei, cu care imi fac concediile

Generatia lui Sorin Grindeanu a avut programata vineri, 19 mai, intalnirea de 25 de ani de la terminarea Liceului Traian Doda din Caransebes. Premierul a ajuns cu aproape jumatate de ora mai devreme de ora 11. 00, cand a fost programata intalnirea.

Premierul Sorin Grindeanu, despre colegi, la intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului: Sunt prietenii mei, cu care imi fac concediile

Generatia lui Sorin Grindeanu a avut programata vineri, 19 mai, intalnirea de 25 de ani de la terminarea Liceului Traian Doda din Caransebes. Premierul a ajuns cu aproape jumatate de ora mai devreme de ora 11. 00, cand a fost programata intalnirea.

Premierul Sorin Grindeanu, despre desecretizarea arhivelor SIPA: Sunt lucruri pe care romanii trebuie sa le afle

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, il sustine pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce priveste desecretizarea arhivelor SIPA, subliniind ca sunt lucruri pe care romanii trebuie sa le afle in legatura cu acest subiect, potrivit Agerpres.

Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa. Avem nevoie de vaccinare obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca actuala criza provocata de epidemia de rujeola este o catastrofa, ceea ce arata ca trebuie intreprinsa o campanie de preventie, inclusiv prin vaccinarea sistematica si obligatorie, precizand ca Guvernul incepe incet, incet sa constientizeze gravitatea situatiei.

Sorin Grindeanu, la Timisoara: Libertatea de a nu-ti vaccina copilul poate aduce atingere libertatii mele

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sambata o vizita de lucru la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Dupa vizita pe santierul noul corp de cladire al spitalului de copii, proiect realizat cu bani de la bugetul local si bani de la Guvern, premierul a avut o intalnire cu medicii pe tema epidemiei de rujeola.

VIDEO. Presedintele Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa! Nici nu cred ca se pune intrebarea de gestionat bine. Avem de-a face cu greseli sistemice. 26 de copii si-au pierdut viata din cauza bolii

Presedintele Klaus Iohannis a calificat, joi, drept catastrofal modul in care institutiile statului au gestionat epidemia de rujeola. Totodata, seful statului a mai pecizat ca este nevoie de o actiune sistematica de vaccinare a copiilor.

Premierul Sorin Grindeanu: Autoritatile locale vor putea finanta transparent activitatile sportive

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca Guvernul va aproba in sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, modificarea Legii educatiei fizice si sportului, astfel incat autoritatile locale vor putea finanta clar si transparent activitati sportive, potrivit Agerpres.

Sorin Grindeanu: Romania este pregatita sa inceapa cat mai curand negocierile de aderare la OCDE

Sorin Grindeanu a declarat ca Romania e pregatita sa inceapa cat mai curand negocierile de aderare la OCDE, statutul de membru al acestei organizatii, urmand sa fie o reconfirmare a progresului economic pe care l-a inregistrat tara noastra si a nivelului sau de dezvoltare, potrivit Mediafax.

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu. UPDATE Proiectul a fost aprobat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )