Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca exista discutii in acest moment cu partenerii sociali pe tema proiectului de lege care elimina TVA pentru tranzactii imobilare si pentru publicitate, iar acestia nu convinsi ca masurile vor duce la cresterea industriei, scrie News. ro. Totodata, premierul spune ca va avea discutii si cu reprezentatii Comisiei Europene cu privire la reglementarile UE in domeniu, dar si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a se lamuri daca Parlamentul ar fi hotarat sa retraga proiectul, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Grindeanu, reactie la retragerea proiectului privind TVA zero la imobiliare si publicitate

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca nu stie sa se fi retras proiectul de lege privind cota zero de TVA pe tranzactii imobiliare si publicitate, precizand ca va clarifica lucrurile in aceasta.

Premierul Sorin Grindeanu, despre decizia CEDO: Am avut deja o discutie cu ministrul Justitiei. Sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, dupa decizia pilot a CEDO, ca a avut deja o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este convins ca acesta va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri pe care tara noastra trebuie sa le ia in termenul de sase luni.

Sorin Grindeanu, despre posibile remanieri: Nu le facem la televizor

Remanierile nu le facem la televizor a spus premierul Sorin Grindeanu, luni, la Punctul de intalnire, fiind intrebat de Radu Tudor cum comenteaza nemultumirile lui Liviu Dr.

Sorin Grindeanu, despre taxa clawback: Suntem deschisi unei reasezari a taxei

Stiu de povara clawback asupra producatorilor de medicamente generice, sunt total de acord ca povara acestor contributii financiare trebuie impartita in mod echitabil in industrie spre folosul pacientului si a economiei. Guvernul este deschis.

PSD ar putea renunta la proiectul TVA zero pentru locuinte si publicitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca PSD ar putea renunta la proiectele privind introducerea TVA zero pentru achizitia de locuinte si pentru publicitatea din presa. Dragnea a declarat ca firmele din imobiliare au spus ca TVA zero le-ar provoca probleme de cash-flow, obligandu-le sa astepte 1-2 ani recuperarea TVA.

Dragnea ar putea renunta la TVA zero la locuinte

Liderul PSD Liviu Dragnea ar putea renunta la implementarea TVA zero la vanzarea de locuinte si pentru publicitate, una din masurile promise in programul de guvernare al PSD, in urma unei reactiile negative a mediului de afaceri.

Sorin Grindeanu: Am foarte multe discutii cu domnul Tudorel Toader in aceasta perioada incercand sa inteleg ce doreste sa faca, dar neintervenind absolut deloc

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti dimineata, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost criticat din nou de Liviu Dragnea pentru pachetul de legi privind Justitia, ca Eu am foarte multe discutii cu domnul ministru in aceasta perioada, incercand sa inteleg ceea ce doreste sa faca in acest domeniu, dar, subliniez, neintervenind absolut deloc. Grindeanu a mai adaugat ca Poate ca ritmul cu care sunt eu obisnuit si cu care au fost obisnuiti colegii mei din Guvern in aceste 3 luni este unul mai alert decat cel cu care a fost obisnuit pana acum domnul Tudorel Toader.

Sorin Grindeanu, intrebat despre eventuale remanieri ale ministrilor criticati de Dragnea: Analizam fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala. Analizez ca un capitan de echipa si-mi prezint punctul de vedere in coalitie

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la Antena 3, intrebat de eventuala remaniere a unor ministri, in conditiile in care seful PSD Liviu Dragnea i-a criticat cei de la Finante si Justitie, Viorel Stean si Tudorel Toader, ca el ii monitorizeaza pe toti ministrii cabinetului sau, dar ca remanierile nu se fac la televizor. Analizam fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala. Analizez ca un capitan de echipa si-mi prezint punctul de vedere in coalitie, a afirmat Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu, atac la adresa ministrului Justitiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca a avut discutii cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre legile in Justitie, sustinand ca poate ritmul cu care s-au obisnuit, in ultimele.

Grindeanu despre datele Eurostat: Nefacand absolut nimic, guvernarea tehnocrata a depasit deficitul bugetar de 3%

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Antena 3, ca este inadmisibil ca a fost depasit limita de 3% a deficitului bugetar pentru anul 2016, in conditiile in care guvernarea tehnocrata nu a facut absolut nimic. Grindeanu s-a referit la datele prezentate de Eurostat, potrivit carora deficitul Romaniei a fost de 3%, la egalitate cu Marea Britanie, dupa Spania 4,5%) si Franta 3,4%).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )