Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sorin Grindeanu a facut noi schimbari in Guvern

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu a facut noi schimbari in Guvern

Daniela Barbu a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodata, Sorin Grindeanu l-a numit pe Varol Amet. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, la un PAS de noi DEMITERI in Guvern. Care sunt ministrii vizati de premier

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca exista posibilitatea unor remanieri in Cabinetul pe care il conduce. Liviu Dragnea a precizat ca este nemultumit de activitatea mai multor ministri,.

Sorin Grindeanu: Solutia fostului Guvern la problemele sanatatii a fost sa faca un site unde romanii sa se poata plange

Solutia fostului Guvern la problemele sanatatii a fost sa faca un site unde romanii sa se poata plange de medicamentele sau vaccinurile care lipsesc, uitand insa sa rezolve doleantele acestora, a sustinut, marti, premierul Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Am foarte multe discutii cu domnul Tudorel Toader in aceasta perioada incercand sa inteleg ce doreste sa faca, dar neintervenind absolut deloc

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti dimineata, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost criticat din nou de Liviu Dragnea pentru pachetul de legi privind Justitia, ca Eu am foarte multe discutii cu domnul ministru in aceasta perioada, incercand sa inteleg ceea ce doreste sa faca in acest domeniu, dar, subliniez, neintervenind absolut deloc. Grindeanu a mai adaugat ca Poate ca ritmul cu care sunt eu obisnuit si cu care au fost obisnuiti colegii mei din Guvern in aceste 3 luni este unul mai alert decat cel cu care a fost obisnuit pana acum domnul Tudorel Toader.

Premierul Sorin Grindeanu: Situatia vaccinarii devine o urgenta. Masurile propuse de Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, in cadrul intalnirii cu producatorii de vaccinuri de pe piata, ca vaccinarea devine o urgenta si a propus mai multe masuri care vizeaza inclusiv.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu: Tehnocratii, acesti apostoli ai austeritatii, au prabusit deficitul pe 2016

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la postul de televiziune RTV, ca ministrii tehnocrati, acei apostoli ai austeritatii, nefacand nimic, au facut ca deficitul pe anul 2016 sa depaseasca pragul de 3%.

Sorin Grindeanu, bilant dupa 100 de zile de guvernare: Romania a ajuns la un minim istoric al somajului

Premierul Sorin Grindeanu a fost invitatul lui Radu Tudor, luni, la Punctul de intalnire, acolo unde a facut un bilant al primelor 100 de zile de guvernare. Primul-ministru a aratat care au fost.

Sorin Grindeanu, intrebat despre eventuale remanieri ale ministrilor criticati de Dragnea: Analizam fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala. Analizez ca un capitan de echipa si-mi prezint punctul de vedere in coalitie

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la Antena 3, intrebat de eventuala remaniere a unor ministri, in conditiile in care seful PSD Liviu Dragnea i-a criticat cei de la Finante si Justitie, Viorel Stean si Tudorel Toader, ca el ii monitorizeaza pe toti ministrii cabinetului sau, dar ca remanierile nu se fac la televizor. Analizam fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala. Analizez ca un capitan de echipa si-mi prezint punctul de vedere in coalitie, a afirmat Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu: Romania ramane prietena si aliata Marii Britanii, indiferent de pozitia pe care o va avea in UE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, ca Romania va ramane prietena si aliata cu Marea Britanie, indiferent de locul pe care aceasta tara il va avea in afara sau in interiorul Uniunii Europene.

Premierul Sorin Grindeanu, despre decizia CEDO: Am avut deja o discutie cu ministrul Justitiei. Sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, dupa decizia pilot a CEDO, ca a avut deja o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este convins ca acesta va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri pe care tara noastra trebuie sa le ia in termenul de sase luni.

Sorin Grindeanu: Am avut foarte multe discutii cu domnul ministru Tudorel Toader in aceasta perioada, incercand sa inteleg ceea ce doreste sa faca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, ca a avut foarte multe discutii cu ministrul Tudorel Toader, pentru a intelege ce doreste el sa faca in domeniul Justitiei si a opinat, in acest context, ca, poate, ritmul sau, ca prim-ministru, este mai alert decat cel al ministrului Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )