Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Grindeanu a plecat de la sedinta CEx a PSD: Nu a existat niciun vot

B1 B1,
Sorin Grindeanu a plecat de la sedinta CEx a PSD: Nu a existat niciun vot

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, miercuri seara, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, spre Palatul Victoria, unde este asteptat sa faca declaratii. Grindeanu nu a facut foarte multe. continuă pe B1

Sorin Grindeanu a plecat de la sedinta conducerii PSD fara comentarii

Premierul Sorin Grindeanu a plecat de la sedinta Comitetului Executiv PSD la ora 20. El a spus doar ca nu a existat nici un vot in privinta sa in sedinta, dar a refuzat sa faca orice alta declaratie.

Sorin Grindeanu, dupa sedinta CEx: Voi face declaratii de la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Scenariile debarcarii lui Sorin Grindeanu: Cum poate ajunge PSD in situatia sa depuna o motiune de cenzura impotriva propriului Executiv. Premierul: Guvernul nu este al CEx PSD, este al Romaniei

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu: Cum poate ajunge PSD in situatia sa depuna o motiune de cenzura impotriva propriului Executiv. Premierul: Guvernul nu este al CEx PSD, este al Romaniei

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

VIDEO. LIVE TEXT. Premierul Sorin Grindeanu a parasit sedinta CEx. Seful Executivului va face declaratii la Palatul Victoria

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face declaratii, la sediul Guvernului, dupa ce a parasit sedinta CEx, de la Palatul Parlamentului. Stire in curs de actualizare.

ALDE retrage sprijinul acordat premierului Sorin Grindeanu

ALDE a decis, in sedinta de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu, au declarat pentru News. ro surse din partid. in curs de actualizare .

ULTIMA ORA: BIROUL DE PRESA AL GUVERNULUI A FACUT ANUNTUL !!! SORIN GRINDEANU TOCMAI A (FOTO)

Scandal monstru pe scena politica. Liviu Dragnea, sustinut voalat inclusiv de Gabriela Firea, i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Pe lista neagra a sefului PSD mai sunt cinci ministri. Detalii.

Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu - surse

Liviu Dragnea i-ar fi cerut, luni seara, demisia lui Sorin Grindeanu. Mai mult, liderul PSD l-a amenintat pe premier ca ii retrage sprijinul politic, fiind nemultumit de intarzierile in aplicarea unor masuri din programul de guvernare, au declarat.

S-a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu

38 - PSD a decis. S-a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu va fi exclus din PSD daca nu isi da demisia. UPDATE - Premierul Sorin Grindeanu a declarat.

BREAKING NEWS. Premierul Sorin Grindeanu, EXCLUS

Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat programul oficial si miercuri, pentru a doua zi consecutiv, urmand ca participe la Comitetul Executiv al PSD. Sorin Grindeanu avea planficata pentru azi cel putin o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )