Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, noul PREMIER desemnat! IOHANNIS a semnat decretul! (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, noul PREMIER desemnat! IOHANNIS a semnat decretul! (VIDEO)

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, a fost desemnat, vineri dimineata, premier de catre presedintele Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa, de catre Administratia. continuă pe B1

Presedintele Iohannis a discutat, joi, cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier

UPDATE: Sorin Grindeanu, propus de PSD pentru functia de prim-ministru, a plecat de la Palatul Cotroceni, unde a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Discutia a durat aproximativ jumatate.

Klaus Iohannis se va intalni cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD -surse

Presedintele Klaus Iohannis l-a chemat, joi, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, pe Sorin Grindenau, propus de PSD pentru functia de prim-ministru, pentru o intalnire inainte de a decide asupra acestei nominalizari, potrivit unor surse politice.

Presedintele Iohannis l-a desemnat pe Sorin Grindeanu pentru functia de premier. Ce urmeaza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, pentru functia de prim-ministru. Parlamentul va fi convocat intr-o sesiune extraordinara- intrucat acum e in vacanta - iar in termen de 10 zile noul premier are timp sa isi formeze echipa guvernamentala si sa primeasca votul de investitura din partea Parlamentului. Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa la ora 14.

Cine este Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD. Cum raspunde la intrebarea daca are legatura cu serviciile secrete

Social-democratul Sorin Grindeanu, actual presedinte al Consiliului Judetean Timis, este propunerea PSD si ALDE pentru Palatul Victoria. in 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in domeniul Stiinte Militare, Informatii si Ordine Publica la Academia Nationala de Informatii.

Nominalizarea premierului, RUNDA A DOUA! Nicusor Dan: USR NU VOTEAZA GUVERNUL GRINDEANU (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, joi, pentru B1 TV, ca USR ramane partidul anti-sistem si ca nu va vota un Guvern condus de Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier. Nu vom vota un.

Presedintele Consiliului Judetean Timis si fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere de premier a PSD. El ar fi absolvit un curs la Academia Nationala de Informatii a SRI. Reactia prim-ministrului propus: Nu am niciun fel de vulnerabilitate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca presedintele Consi fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere de premier, Sevil Shhaideh.

Presedintele Consiliului Judetean Timis si fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere de premier a PSD. El ar fi absolvit un curs la Academia Nationala de Informatii a SRI

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca presedintele Consi fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere de premier, Sevil Shhaideh.

Lista ministrilor din Cabinetul Sorin Grindeanu. Numele vehiculate pentru noul Guvern

Noul Guvern ar putea fi investit de Parlament pana in 5 ianuarie, potrivit unei declaratii a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. VEZI AICI MAI MULTE DETALII La ora transmiterii acestei stiri,.

Prima REACTIE a PSD dupa desemnarea lui Grindeanu pentru functia de premier

Sorin Grindeanu, propunerea PSD+ALDE, a fost desemnat premier de catre Klaus Iohannis. Presedintele a semnat vineri, 30 decembrie, decretul. PSD va oferi o prima reactie in cadrul unei conferinte de presa.

Cine este Sorin Grindeanu, noua propunerea de premier a PSD. Cum raspunde la intrebarea daca are legatura cu serviciile secrete

Social-democratul Sorin Grindeanu, actual presedinte al Consiliului Judetean Timis, este propunerea PSD si ALDE pentru Palatul Victoria. in 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in domeniul Stiinte Militare, Informatii si Ordine Publica la Academia Nationala de Informatii, fiind si membru al Comisiei de control parlamentar al SRI in perioada 2013-2014, potrivit Romania Curata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )