Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sorin Grindeanu: PSD a castigat alegerile, are cea mai mare legitimitate de a da premierul si de a forma o majoritate

B1 B1,
Sorin Grindeanu: PSD a castigat alegerile, are cea mai mare legitimitate de a da premierul si de a forma o majoritate

Sorin Grindeanu a declarat, luni dupa-amiaza, ca PSD este partidul indreptatit sa fie desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru a nominaliza propunerea de premier, avand in vedere ca a obtinut cel mai ma. continuă pe B1

Sorin Grindeanu: PSD a castigat alegerile, are cea mai mare legitimitate de a da premierul si de a forma o majoritate

Sorin Grindeanu a declarat, luni dupa-amiaza, ca PSD este partidul indreptatit sa fie desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru a nominaliza propunerea de premier, avand in vedere ca a obtinut cel mai ma.

Neamt, numaratoare paralela: PSD a castigat alegerile in judet cu peste 33%, iar PNL are 23%

PSD Neamt a castigat alegerile parlamentare in judet, cu peste 33% din voturi, conform datelor din numaratoarea paralela efectuata de social-democrati in 96% dintre sectiile de votare, transmite.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Bacau: PSD a castigat alegerile cu 15 procente in fata PNL

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Bacau la o diferenta de aproximativ 15 procente fata de PNL - partidul clasat pe pozitia a doua, potrivit rezultatelor partiale ale Autoritatii Electorale Permanente din toate cele 638 de sectii de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Galati: PSD a castigat alegerile la Senat si la Camera Deputatilor

PSD a castigat alegerile parlamentare din judetul Galati atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, potrivit rezultatelor oficiale finale transmise, luni, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati, conform Agerpres.

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani: Social-democratii sunt urmati in clasament de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani, cu peste 43% dintre voturi obtinute atat la votul pentru Camera Deputatilor, cat si la cel pentru Senat, conform datelor provizorii anuntate de.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dolj: PSD a castigat alegerile in judet, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj, fiind urma de PNL si Alianta USR-PLUS, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea datelor din toate cele 531 sectii de votare, relateaza Agerpres.

PSD a castigat alegerile in judetul Hunedoara. PNL si AUR s-au clasat urmatoarele, potrivit rezultatelor partiale

PSD a castigat alegerile in judetul Hunedoara, in timp ce PNL si AUR s-au clasat pe locurile 2 si 3, conform rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta dupa centralizarea datelor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Tulcea: PSD a castigat alegerile, urmat de PNL

Partidul Social Democrat a castigat alegerile in judetul Tulcea obtinand peste 31. 500 de voturi, atat pentru Senat, cat si pentru Camera Deputatilor, Partidul National Liberal s-a clasat pe locul al doilea la o diferenta de aproximativ trei mii de voturi, iar pe locul trei se afla AUR cu peste 13. 000 de voturi.

Rezultate alegeri parlamentare 2020. PSD a castigat alegerile in Prahova. AUR, peste 9%

Partidul Social Democrat a castigat alegerile parlamentare in judetul Prahova, cu un scor de 32. 04 la Senat si 28. 89 la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )