Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu sare in apararea lui Ilie Nastase: E jenant ce i s-a intamplat. Ilie e o icoana a sportului mondial

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu sare in apararea lui Ilie Nastase: E jenant ce i s-a intamplat. Ilie e o icoana a sportului mondial

Dupa ce Ilie Nastase ar fi fost interzis la turneul de la Wimbledon, Sorin Grindeanu a sarit in apararea sa. Potrivit digisport. ro, fostul premier al Romaniei considera ca organizatorii Grand. continuă pe Antena3

Ilie Nastase REACTIONEAZA! Ce spune despre pozele distribuite cu el in jurul All England Club

Dupa ce jurnalistii de la The Telegraph au anuntat ca poze cu Ilie Nastase au fost distribuite agentilor de paza din jurul locului in care se desfasoara turneul de la Wimbledon, pentru ca acesta sa nu fi.

Ilie Nastase reactioneaza, dupa ce presa britanica a scris ca i s-ar fi interzis accesul la turneul de la Wimbledon: Este o minciuna, nu am nicio interdictie

Fostul tenismen Ilie Nastase a afirmat, joi, ca se va duce la meciurile de la turneul de la Wimbledon, in contextul in care jurnalistii de la The Telegraph au afirmat ca agentii de paza ar fi primit poze cu acesta, pentru a nu-i permite accesul la evenimentul sportiv.

Replica directa a lui Ilie Nastase dupa ce englezii i-au interzis sa intre la Wimbledon

Presa din Anglia a publicat informatia conform careia organizatorii turneului de la Wimbledon au oferit oamenilor de ordine poze cu Ilie Nastase, pentru a-i interzice accesul pe arenele londoneze.

Ilie Nastase sustine ca se poate duce la meciuri, la Wimbledon: Nu am nicio interdictie

Fostul tenismen, Ilie Nastase nu crede in ceea ce au scris jurnalistii de la The Telegraph, care au anuntat ca agentii de paza de la Wimbledon au primit poze cu el, pentru a nu-l lasa sa intre pe arene.

Wimbledon: Fortele de ordine au primit o fotografie a lui Ilie Nastase, cu scopul de a-i bloca acestuia accesul in complexul de la All England Club

Fortele de ordine de la Wimbledon au primit o fotografie cu Ilie Nastase, care a fost interzis de organizatori la al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost suspendat provizoriu de Federatia Internationala de Tenis, a anuntat, marti, site-ul telegraph. co. uk.

Ilie Nastase, INTERZIS la Wimbledon. Stadionul e iMPANZIT de fotografii cu el pentru a nu fi lasat sa intre

Decizie neasteptata pentru Ilie Nastase. Fostul tenismen are interzis sa mearga la turneul de la Wimbledon chiar si ca spectator, potrivit The Telegraph. in urma conflictului pe care l-a produs.

Sorin Grindeanu, prima declaratie dupa demitere: Dragnea conduce PSD intr-un mod defectuos

Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune ca nu este un bun lider si conduce partidul intr-un mod defectuos. Totodata, Grindeanu crede ca la viitoarele.

Sorin Grindeanu: Nu am stiut de raportul DGPI referitor la Dragnea, dar nu ma mai surprinde nimic/ Dragnea, care e un luptator impotriva sistemului, nu a facut nicio lege in 5 luni/ De ce nu a numit premierul o conducere la DGPI

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca nu a stiut despre raportul DGPI referitor la Liviu Dragnea. Grindeanu mai spune ca nu a numit o conducere la DGPI fiindca ministerul de Interne trebuia sa faca o propunere, dar ea nu a mai venit.

Sorin Grindeanu: inteleg ca Valcov are sediul in Guvern. E foarte inventiv

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, ar avea birou in sediul Guvernului.

Sorin Grindeanu: Darius Valcov are birou in sediul Guvernului / Fostul premier, despre ce i-a lipsit pentru a ramane in functie: Pupincurismul

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat intr-un interviu acordat vineri agentiei Mediafax ca fostul ministru de Finante Darius Valcov are birou in sediul Guvernului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )