Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu sa nu uite: Rezultatele trebuie sa decida cine merita mai mult, nu jocurile de culise si interesele

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu sa nu uite: Rezultatele trebuie sa decida cine merita mai mult, nu jocurile de culise si interesele

Proaspat prim-ministru desemnat al Romaniei, pesedistul Sorin Grindeanu a fost o prezenta discreta in sport, concentrandu-si energiile catre alte domenii. Istoria il retine insa cu o pozitie care s-a vrut dura in 2014, dupa un meci de rugby disputat la Timisoara, in care a protestat vehement la adresa sistemului de atunci. Semnalul de atunci, daca n-a uitat de el, poate fi un inceput si pentru sportul romanesc. continuă pe Adevărul

Cine este Sorin Grindeanu, propunerea de premier a PSD. Cum raspunde la intrebarea daca are legatura cu serviciile secrete

Social-democratul Sorin Grindeanu, actual presedinte al Consiliului Judetean Timis, este propunerea PSD si ALDE pentru Palatul Victoria. in 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in domeniul Stiinte Militare, Informatii si Ordine Publica la Academia Nationala de Informatii.

Cine este Sorin Grindeanu, noua propunerea de premier a PSD. Cum raspunde la intrebarea daca are legatura cu serviciile secrete

Social-democratul Sorin Grindeanu, actual presedinte al Consiliului Judetean Timis, este propunerea PSD si ALDE pentru Palatul Victoria. in 2013, Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in domeniul Stiinte Militare, Informatii si Ordine Publica la Academia Nationala de Informatii, fiind si membru al Comisiei de control parlamentar al SRI in perioada 2013-2014, potrivit Romania Curata.

Biografie. Cine este Sorin Grindeanu, premierul desemnat al Romaniei. Seful CJ Timis: Nu am niciun fel de vulnerabilitate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca presedintele Consi fostul deputat Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere de premier, Sevil Shhaideh.

Cine este Sorin Grindeanu, propus premier de PSD: Fost membru in Comisia SRI, fost ministru al Comunicatiilor, actualul presedinte CJ Timis

Liviu Dragnea a anuntat miercuri ca Sorin Grindeanu este propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins cu o zi inainte nominalizarea lui Sevil.

Culisele sedintei PSD. Cum a ajuns Liviu Dragnea sa-l propuna pe Sorin Grindeanu premier

Potrivit unor surse din sedinta PSD, pana si Sorin Grindeanu a fost luat prin surprindere de hotararea lui Liviu Dragnea de a-l propune premier. Cu o zi inainte, Dragnea se arata impotriva oamenilor din Sistem, dar a sfarsit prin a propune un absolvent al Academiei SRI. Toti liderii PSD au votat pentru, mai putin Codrin Stefanescu, care a insistat ca Liviu Dragnea sa fie premier, desi legea ii interzice. Cine este Sorin Grindeanu?.

Cum a evoluat Sorin Grindeanu pas cu pas. Omul care l-a ajutat sa devina viceprimar: De 20 de ani asteapta sa ii vina randul

Prezent la un post de televiziune, dupa nominalizarea pentru functia de premier al Romaniei, Sorin Grindeanu a repetat de mai multe ori ca va face lucrurile pas cu pas. Pentru Grindeanu, pas cu pas nu este doar titlul cartii lui Klaus Iohannis. Expresia reprezinta parcursul politic si administrativ care se intinde pe o perioada de 20 de ani.

Sorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru functia de premier

Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD pentru functia de prim-ministru, a anuntat liderul social-democratilor, Liviu Dragnea. Propunerea a fost aprobata miercuri in Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat, relateaza Agerpres. La finalul reuniunii CExN, liderul PSD a declarat: Am avut o discutie adanca, profunda, in cadrul Comitetului Executiv National, in care i-am rugat pe colegii mei sa isi spuna fiecare punctul de vedere, parerea, propunerea bazata si pe discutiile pe care le-au avut in aceste zile cu oamenii din judete. ) Sigur ca a fost un curent in ultimele zile, si ieri si azi noapte si azi dimineata, mii de mesaje primite in care ne cereau sa trecem la suspendarea presedintelui. intr-adevar, avem o arma foarte puternica, o forta care este reprezentata de majoritatea in Parlament, pentru ca puterea legitima acolo este, acolo trebuie sa fie, in aceasta tara, in nicio alta institutie.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu: Eram foarte convins ca doamna Sevil Shhaideh, pe care o respect extrem de mult, va fi acceptata de domnul Iohannis

Desemnat vineri, de presedintele Klaus Iohannis, premier al Romaniei, Sorin Grindeanu s-a intors vineri seara la Timisoara, pentru o intalnire colegi din Consiliul Judetean Timis, al carui presedinte inca este Sorin Grindeanu. intrebat cum explica declaratia de acum o saptamana in care spunea ca nu vrea sa plece la Bucuresti, Grindeanu a spus ca era convins ca Sevil Shhaideh o sa fie acceptata.

Numirea noului PREMIER, scrisa in stele: Astrologul MINERVA, despre ce fel de prim-ministru va fi SORIN GRINDEANU(VIDEO)

Un sagetator cu coloana vertebrala. Astfel este vazut premeirul desemnat Sorin Grindeanu de catre astrologul Minerva. Grindeanu va trebui sa infrunte insa o perioada grea, dar va da randament atunci.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )