Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sorin Oprescu: Canalul Bucuresti-Dunare, un prim pas in dezvoltarea bazinului dunarean

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu: Canalul Bucuresti-Dunare, un prim pas in dezvoltarea bazinului dunarean

Realizarea canalului Bucuresti - Dunare cu extensie spre Giurgiu - Ruse ar putea fi un prim pas in dezvoltarea bazinului dunarean cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a spus, joi,. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu, in inspectie la santierele din Capitala

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a facut, marti, o inspectie la santierele din Bucuresti. Acesta a vizitat mai mutle monumente aflate in proces de reabilitare. Pe primul loc pe agenda de lucru a primarului general.

Sorin Oprescu: Primaria Capitalei a oprit eutanasierea maidanezilor. Decizia de suspendare a normelor este aberanta

Primaria Capitalei a oprit eutanasierea maidanezilor dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a suspendat vinerea trecuta normele de aplicare a legii care permite eutanasierea cainilor fara stapan, a declarat primarul Sorin Oprescu. Acesta spune ca hotararea de suspendare a uciderii maidanezilor este aberanta si determina intoarcerea la lipsa de civilizatie.

Sorin Oprescu: Suspendarea uciderii maidanezilor este aberanta

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, vizavi de decizia Curtii de Apel a Bucuresti de a suspenda normele de aplicare a legii care permite capturarea si uciderea maidanezilor, ca este o.

Cum arata Arcul de Triumf in plin proces de consolidare. Sorin Oprescu: O sa facem un pasaj subteran pentru vizitatori

Trei monumente importante din Capitala sunt in proces de restaurare si de consolidare, iar printre acestea se numara si Arcul de Triumf. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca municipalitatea si-a propus sa realizeze un pasaj subteran care sa faciliteze accesul vizitatorilor catre monument.

Primarul Sorin Oprescu va participa la Forumul SUERD

Primarul General, Sorin Oprescu, se va afla in perioada 26-27 iunie la Viena, la cea de-a treia editie a Forumului anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii SUERD).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )