Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv; decizia este definitiva

Hotnews Hotnews,
 Sorin Oprescu ramane in arest preventiv; decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a respins luni contestatia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, si a decis ca acesta sa ramana in arest preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de luare de mita, anunta Agerpres. Decizia este definitiva. continuă pe Hotnews

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii Curtii de Apel i-au respins contestatia

Primarul general Sorin Oprescu ramane in arest preventiv dupa ce Curtea de Apel a respins, luni, contestatia acestuia. Oprescu este acuzat de luare de mita. Curtea de Apel Bucuresti a respins ca nefondata contesta.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv

ACTUALIZARE 20:50 Curtea de Apel Bucuresti a respins in acesta seara contestatia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, si a decis ca acesta sa ramana in arest preventiv pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita, informeaza surse din presa.

Curtea de Apel Bucuresti decide luni daca Sorin Oprescu va ramane in arest pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti decide luni daca Sorin Oprescu va ramane in arest preventiv pentru 30 de zile sau va fi plasat in arest la domiciliu ori cercetat in libertate, sub control judiciar. In cazul in care va ramane in arest preventiv, edilul va fi suspendat din functie, iar interimatul va fi asigurat de unul dintre cei doi viceprimari. Oprescu a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita, fiind prins ca ar fi luat 25. 000 de euro.

Primarul Sorin Oprescu ramane in AREST. Edilul poate fi suspendat

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, afla luni daca ramane in arest preventiv, caz in care va fi suspendat din functie, sau va fi eliberat si cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Magistratii au decis: Sorin Oprescu ramane in arest

42 - Magistratii au decis ca Sorin Oprescu sa ramana in arest preventiv. 03 - La Curtea de Apel Bucuresti se judeca de aproape sapte ore contestatia facuta de Sorin Oprescu la masura.

Dezvaluire soc: Sile Camataru, pus sa il intimideze pe Sorin Oprescu in arest

Nutu Camataru a facut o declaratie socanta in fata instantei, scrie stiripesurse. ro. Acesta sustine ca fratele sau, Sile Camataru, a fost pus in aceeasi celula cu primarul Sorin Oprescu pentru a-l.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop raman in arest. Decizia este definitiva

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop raman in arest, in dosarul in care sunt acuzati de luare de mita, respectiv complicitate la dare de mita, pentru solutionarea favorabila a.

Mariana Rarinca, trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia este DEFINITIVA

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti se vor pronunsa, vineri, in dosarul in care Mariana Rarinca este acuzata ca a santajat-o pe sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu.

Mariana Rarinca, trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia este definitiva: Voi merge la CEDO pentru a denunta toata porcaria cu judecarea contestatiei in anulare a DNA-ului

Update 18. 50: Marian Rarinca a declarat ca va merge cu dosarul sau la CEDO, pentru a denunta toata porcaria cu judecarea contestatiei in anulare a DNA-ului, scrie Antena 3. Mariana Rarinca, femeia acuzata ca.

Mariana Rarinca - trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul de santaj al Liviei Stanciu; decizia este definitiva

Mariana Rarinca, femeia acuzata ca a santajat-o pe sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost condamnata definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani de inchisoare cu suspendare, anunta Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )