Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sorin Ovidiu Vintu, despre prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii!

B1 B1,
Sorin Ovidiu Vintu, despre prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii!

Sorin Ovidiu Vintu a povestit cum a decurs prima intalnire cu Andrei Gheorghe, atunci candi-a propus sa-l angajeze. in 2004, Gheorghe a fost consilier media la Realitatea TV, unde a prezentat si. continuă pe B1

Sorin Ovidiu Vintu a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii

Fostul patron al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe, cand i-a propus sa-l angajeze. Modul in care jurnalistul l-a tratat, cu obraznicie, intareste inca o data unicitatea lui Gheorghe.

Ce spune fostul mogul Sorin Ovidiu Vintu despre realizatorul radio-TV Andrei Gheorghe

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vintu, aflat acum in spatele gratiilor, a publicat marti pe internet un me.

Sorin Ovidiu Vintu, socat de ce i-a spus Andrei Gheorghe la prima intalnire: il poti angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine ma poti ruga sa te ajut

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. Disparitia celebrului realizator radio-tv este deplansa si de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, cel care de dincolo de gratii, isi aminteste prima discutie cu.

Mircea Badea, replica SOCANTA la auzul vestii despre moartea lui Andrei Gheorghe: A spus ca ...

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seara, la doar 56 de ani. Mircea Badea a avut o replica socanta, luni seara, dupa ce a aflat ca fostul coleg debreasla a incetat din.

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul batran, prea putin le pasa alora de acest monument al presei romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea lui Andrei Gheorghe. Gheorghe cred ca s-a dus de pe aceasta lume cu lucrurile bine incheiate, cel putin din.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

Dezvaluiri despre fata nevazuta a lui Andrei Gheorghe. Ce s-a descoperit despre vedeta tv

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Dincolo de atitudinea sa dura, ferma, uneori mai putin politicoasa, vedeta radio-tv arata si alt chip colegilor de bransa si celor cu care lucra. Marturia lui Costin.

Ce spunea Andrei Gheorghe despre moarte

Andrei Gheorghe avea 56 ani si a murit luni, 19 martie 2018. El a fost gasit mort, cazut in baie, in locuinta sa. Moartea e clara. N-ai cum s-o eviti. Calitatea vietii e importanta, spunea Andrei, a.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )