Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sorin Ovidiu Vintu, dezvaluiri despre Traian Basescu: Cum sa nu distrugi un dobitoc?

Antena3 Antena3,
 Sorin Ovidiu Vintu, dezvaluiri despre Traian Basescu: Cum sa nu distrugi un dobitoc?

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sustine ca fostul presedinte Traian Basescu trebuia distrus pentru ca era un sef de stat care facea rau tarii. Greseala noastra a constant in faptul ca nu am mers. continuă pe Antena3

Sorin Ovidiu Vintu, adevarul despre prabusirea FNI. Cine ar fi fost in spatele operatiunii

Omul de afaceri sustine ca nu are nicio vina pentru prabusirea Fondului National de Investitii, dar ca a fost scos tap ispasitor. Nici macar o clipa. Dosarul FNI deschis de 3 ori, acuzat Vintu, de trei.

Sorin Ovidiu Vintu, adevarul despre patronii de la Realitatea TV

Omul de afaceri dezvaluie cine se afla in spatele televiziunii pe care a detinut-o, vorbeste despre relatia cu Elan Schwartzenberg si Cozmin Gusa. in momentul in care statul roman a pornit atacul asupra.

Sorin Ovidiu Vintu, INTERVIUL INTEGRAL oferit in exclusivitate pentru Sorina Matei: Despre Realitatea TV, Sebastian Ghita, Traian Basescu, SRI, prabusirea FNI si viata dupa gratii (VIDEO)

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu de dupa gratii jurnalistei B1TV Sorina Matei. Sorin Ovidiu Vintu a oferit numeroase informatii despre Realitatea TV si.

Sorin Ovidiu Vintu, despre un regret privind activitatea sa din presa: Un om ca Basescu trebuia distrus. Si am avut prea mult fair-play si nu am facut-o (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate Sorinei Matei ca regreta ca el ca om de presa, numit si mogul, nu l-a distrus pe fostul presedinte Traian Basescu.

Sorin Ovidiu Vintu, despre alegerile din 2009: Nu l-am chemat pe Geoana, venea el in fiecare zi (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a comentat in cadrul interviului in exclusivitate dat Sorinei Matei despre implicarea in alegerile prezidentiale din 2009, fiind cunoscut momentul in care Traian Basescu l-a acuzat in.

Sorin Ovidiu Vintu, declaratie incredibila despre Realitatea TV. Cui a apartinut postul, de fapt

Sorin Ovidiu Vintu afirma ca Realitatea TV nu a fost niciodata in proprietatea lui Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu, ci a ramas a lui. in momentul in care statul roman a pornit.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

Sorin Ovidiu Vintu: Escrocii de Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu nu au detinut niciodata Realitatea (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu din inchisoare pentru jurnalista B1TV Sorina Matei. Omul de afaceri a vorbit despre postul de televiziune Realitatea TV si a tinut sa precizeze ca acest.

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: Cum s-a negociat preluarea Realitatea si ce acte au fost semnate (VIDEO)

Cozmin Gusa, coproprietar al postului Realitatea, a intervenit telefonic pentru B1TV dupa interviul oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei si a raspuns afirmatiilor facute de Sorin Ovidiu Vintu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )