Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Ovidiu Vintu este audiat in dosarul privind vanzarea Realitatea Media

Adevărul Adevărul,
Sorin Ovidiu Vintu este audiat in dosarul privind vanzarea Realitatea Media

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde a fost citat in calitate de martor, pentru a da declaratii in dosarul privind vanzarea actiunilor Realitatea Media. continuă pe Adevărul

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vintu a venit din nou, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari privind modul in care au fost vandute actiunile Realitatea Media, transmite Mediafax. La intrarea in sediul DNA, Sorin Ovidiu Vintu nu a vrut sa faca declaratii. Sorin Ovidiu Vintu a mai fost audiat ca martor in acest dosar in 5 august si in 27 august. In acelasi dosar a fost audiat, in 13 august, si Cozmin Gusa, el spunand ca a dat declaratii in .

Sorin Ovidiu Vintu, audiat dosarul in care au fost vandute actiunile Realitatea TV

Sorin Ovidiu Vintu a venit la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari privind modul in care au fost vandute actiunile Realitatea Media, conform Mediafax .

Antrenorul de box Relu Auras a dat o monstra de semnatura in dosarul privind organizarea galei lui Bute

Antrenorul de box Relu Auras s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a revedea declaratia data in dosarul organizarii galei Campion pentru Romania, si le-a spus procurorilor ca isi regaseste semnatura pe documente, desi initial sustinea contrariul. Procurorii i-au cerut o monstra de semnatura.

Antrenorul de box Relu Auras a dat o mostra de semnatura in dosarul privind organizarea galei lui Bute

Antrenorul de box Relu Auras s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a revedea declaratia data in dosarul organizarii galei Campion pentru Romania, si le-a spus procurorilor ca isi regaseste semnatura pe documente, desi initial sustinea contrariul. Procurorii i-au cerut o mostra de semnatura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )