Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sorin Pintea: Ministerul Sanatatii nu corespunde nevoilor pacientilor si populatiei

România Liberă România Liberă,
Sorin Pintea: Ministerul Sanatatii nu corespunde nevoilor pacientilor si populatiei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca institutia pe care o conduce este o structura . continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii: Un copil care a intrat in legatura cu cel suspect de meningita care a murit, internat in spital cu febra si otita

Toate persoanele care au intrat in contact cu copilul de patru ani suspect de meningita care a murit la Motru au fost identificate, fiind luate in evidenta de catre medicii de familie, iar imobilele in care locuiesc si Unitatea Primiri Urgente a spitalului au fost dezinfectate, a anuntat, joi seara, Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: Situatia epidemica la rujeola este intens supravegheata

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale informeaza ca in cazurile de rujeola suspectate anterior infectia a fost confirmata prin investigatii de laborator doar la un copil de sapte luni din Glodeni, care se afla in prezent internat la spitalul din Balti. Acesta, nefiind eligibil pentru vaccinare dupa varsta, a contactat boala dupa ce a calatorit cu parintii in Ucraina in perioada sarbatorilor de iarna, transmite IPN.

Ministerul Sanatatii are in vedere extinderea numarului centrelor de referinta in tratarea bolilor rare

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, are in vedere extinderea numarului centrelor de referinta in tratarea bolilor rare. Am vrut sa dau un semnal pentru ca eu cred ca este important ca minister sa fim foarte deschisi in colaborarea cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )