Libnet.ro
UNICEF

08:16

Sorin Rosca Stanescu lanseaza o ipoteza noua: Horia Georgescu ar fi ofiter acoperit

România Liberă România Liberă,
Sorin Rosca Stanescu lanseaza o ipoteza noua: Horia Georgescu ar fi ofiter acoperit

Sorin Rosca Stanescu a lansat, miercuri, pe blogul personal ipoteza ca fostul presedinte ANI, Horia Georgescu, ar fi ofiter acoperit. Mai mult, Stanescu considera ca situatia fostului sef ANI reprezinta prima provocare pentru noul sef al SRI, Eduard Hellvig. continuă pe România Liberă

Sorin Rosca Stanescu: Acum, cand Horia Georgescu da cu pixul, el il va denunta, implicit, pe Victor Ponta. Cu certitudine

Sorin Rosca Stanescu, fostul senator liberal care acum is ispaseste pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate si constituire a unui grup infractional, sustine ca Horia Georgescu, actualul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie il va denunta la DNA pe actualul premier, Victor Ponta, despre care spune ca este protectorul sau din umbra.

Rosca Stanescu: Exista responsabili ai SRI care, de dragul de a-si plasa un om in fruntea A.N.I., au acoperit mai multe fapte ilegale

Fostul liberal Sorin Rosca Stanescu afirma, intr-un articol postat pe blogul personal, ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, este omul Serviciului National de Informatii.

Rosca Stanescu: Romania a ajuns o Republica a procurorilor. Marja intre cercetarea sub arest si arestul la domiciliu creeaza un spatiu pentru incredibile abuzuri, dar si favoruri

Fostul senator, Sorin Rosca Stanescu, acum aflat dupa gratii, lanseaza un atac extrem de virulent la adresa DNA si sustine ca Romania a ajuns o Republica a procurorilor si sustine ca marja intre.

Rosca Stanescu: Seful ANI il va denunta la DNA pe protectorul sau din umbra, Victor Ponta. O va face explicit

Presedintele ANI, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat la DNA, luni dimineata. Cel mai probabil, seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la ANRP, in perioada in care.

Fratele lui Horia Georgescu il ataca dur la Antena 3: Fara pregatire de specialitate si cu o tinerete zbuciumata. O pata pe obrazul Romaniei

Sorin Georgescu, nimeni altul decat fratele fostului sef al ANI Horia Georgescu, retinut de DNA, a dezvaluit la Antena 3 cum a ajuns fratele sau in fruntea ANI lansand acuzatii dure impotriva lui, potrivit reportervirtual. ro. Sorin Georgescu a confirmat informatiile date de Mihai Gadea potrivit carora tatal sefului ANI s-ar fi folosit de dosare din arhiva fostei Securitati, pe care le-a obtinut in perioada in care era director al Penitenciarului Codlea, pentru a-l propulsa pe Horia Georgescu in sistem.

Sinteza zilei: Fratele lui Horia Georgescu, dezvaluiri cutremuratoare despre seful ANI

Sorin Georgescu, fratele sefului Agentiei Nationale de Integritate ANI), a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei despre cum a fost ajutat sa patrunda in sistem Horia Georgescu, fara.

Noapte agitata pentru fostul sef al Integritatii. Horia Georgescu s-a prezentat la ora 5:30 pentru a fi iNCARCERAT

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, va sta 30 de zile cu gratii. Hotararea judecatorilor de la inalta Curte de de Casatie si Justitie vine dupa aproape noua ore de deliberari, in care au dat dreptate.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 06:55 Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, a decis instanta suprema. Decizia instantei nu este definitiva. * Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos.

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )