Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sorina, fetita de 8 ani adoptata de familia din SUA, poate parasi Romania, dar nu are pasaport. Unde se afla documentul

Adevărul Adevărul,
Sorina, fetita de 8 ani adoptata de familia din SUA, poate parasi Romania, dar nu are pasaport. Unde se afla documentul

Judecatoria Slatina a repins joi, 18 iulie 2019, cererea procurorului general al Romaniei de interzicere a parasirii teritoriului Romaniei de catre Sorina Sacarin, fetita de 8 ani adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii, solutia fiind executorie. continuă pe Adevărul

Cazul SORINA. Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva (VIDEO)

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,.

El Chapo Guzman, condamnat PE VIATA si mutat in cea mai DURA inchisoare din SUA. Iata cine ii vor fi colegi de penitenciar

El Chapo, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Cel mai probabil va fi mutat la cea mai sigura inchisoare din SUA. Potrivit Reuters, Joaquin Guzman, baronul.

DIN CAUZA COSTURILOR MARI Ikea isi inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat cel mai mare retailer de mobila din lume, conform AFP.

DIN CAUZA COSTURILOR RIDICATE: Ikea isi va inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat luni cel mai mare retailer de mobila din lume, informeaza AFP.

Ikea isi inchide singura fabrica din SUA din cauza costurilor ridicate

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat luni cel mai mare retailer de mobila din lume, transmite Agerpres.

Compania Huawei planuieste sa concedieze sute de angajati din SUA

Compania chineza de tehnologie Huawei planuieste sa concedieze sute de angajati din SUA, sustinand ca se confrunta cu probleme din cauza includerii sale pe o lista neagra impusa de administratia lui Trump din motive de siguranta nationala, scrie CNBC, citand Wall Street Journal.

Procurorul general ataca deciziaJudecatoriei Slatina care a decis ca Sorina poate pleca din tara cu familia adoptiva din SUA

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, ataca decizia Judecatoriei Slatina care a hotarat azi ca Sorina poate pleca din tara.

El Chapo, artist al evadarilor, va fi mutat in cel mai sigur penitenciar din SUA. Cine ii vor fi colegii din inchisoarea din care nu a evadat nimeni

Joaquin Guzman, baronul mexican al drogurilor cunoscut sub porecla de El Chapo, a evadat in trecut din doua inchisori de maxima securitate din Mexic, in unul dintre cazuri printr-un tunel de un kilometru si jumatate. Dar daca autoritatile americane vor face ceea ce intentioneaza, o a treia evadare nu va mai fi posibila, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )