Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sorina Pintea: As da afara vreo 20 de manageri de spital din cauza lipsei de imunoglobuline

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea: As da afara vreo 20 de manageri de spital din cauza lipsei de imunoglobuline

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si-a exprimat, joi seara, nemultumirea ca unii manageri de spitale nu au facut demersurile necesare pentru aprovizionarea cu imunoglobulina si a spus ca ar demite mai multi manageri, iar pe altii i-ar reinstrui. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, despre criza imunoglobulinei: As da afara vreo 20 de manageri de spital

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si-a exprimat, joi seara, la Realitatea TV, nemultumirea ca unii manageri de spitale nu au facut demersurile necesare pentru aprovizionarea cu imunoglobulina si a spus ca ar.

Sorina Pintea promite ca Spitalul Regional din Iasi va fi gata n 2024: Este exclus sa nu se faca acest spital

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a promis, marti, la Iasi, in legatura cu spitalul regional, ca finalitatea nu va fi 2023, ci 2024, dar exclus sa nu se faca acest spital si sa nu se finalizeze. Nu putem spune ca s-a pierdut timpul, ca s-au tergiversat lucrurile. Mai mult, pot sa va spun ca Iasi, din punctul meu de vedere, este un exemplu de buna colaborare intre autoritatile locale, mai spune Sorina Pintea despre proiectul spitalului regional, potrivit Ziarul de Iasi.

Ministrul Sorina Pintea, anunt despre maternitatea Giulesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi seara ca ceea ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti este un exemplu de delasare si de nerespectare a protocoalelor, apreciind ca ideea relocarii.

Sorina Pintea, despre situatia de la Maternitatea Giulesti: Este factorul uman care nu a respectat protocolul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi seara ca ceea ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti este un exemplu de delasare si de nerespectare a protocoalelor, apreciind ca ideea relocarii.

Sorina Pintea: Semnam n ianuarie-februarie un acord cu Cuba pentru a ncepe o colaborare concreta

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut, alaturi de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, o vizita oficiala la Havana, la inceputul lunii decembrie, pentru a discuta cu vicepresedintele Cubei si omologii lor din aceasta tara posibilitati concrete de colaborare in domeniul sanatatii si al relatiilor comerciale.

Ce au facut Eugen Teodorovici si Sorina Pintea in Cuba

Ministrul Finantelor,Eugen Teodorovici, si ministrul Sanatatii,Sorina Pintea, au vorbit la Antena 3 despre vizita lor de zece orein Cuba si in Rusia. Unii si altii incearca sa.

Ea este femeia care si-a abandonat copilasii in ger, langa un spital din Teleorman! Lenuta are 23 de ani: La 17 ani a plecat de acasa cu diversi baieti

Caz infiorator in Alexandria!Doi copii de opt luni si un an si opt luni au fost abandonati de mama lor, in frig, chiar la poarta Spitalului Judetean din localitate. O femeie i-a gasit aproape degerati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )