Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital. Fostul ministru al Sanatatii doreste sa fie tratata in mod corespunzator. continuă pe Antena3

Sorina Pintea, dusa la audieri in Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de coruptie

Operatiunea s-a incheiat. Sorina Pintea a fost dusa la Bucuresti pentru a fi audiata. Cel mai probabil, fostul ministru al Sanatatii va fi retinut.

Sorina Pintea, cand a aflat ca va primi spaga de 120.000 de lei: Super tare! (VIDEO)

Apar noi detalii in cazul spagii din Baia Mare, in care este implicata Sorina Pintea. in referatul intocmit de procurorii DNA sunt prezentate informatii despre modul in care s-a negociat mita pe care fostul.

Sorina Pintea cere sa fie transferata la un spital din sistemul public, acuzand agravarea starii de sanatate

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv ca urmare acuzatiei de luare de mita, cere transferul la un spital din sistemul public, respectiv la Spitalul Sfanta Maria, afirmand ca starea de sanatate i s-a agravat.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

Catalin Chereches, dupa ancheta care o vizeaza pe Sorina Pintea: Asta e viata politica in Romania, mai treci si prin Guvern, si prin Parlament... si prin puscarii

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a vorbit despre ancheta DNA ce o vizeaza pe Sorina Pintea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris, din Baia Mare.

Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Sorina Pintea a obtinut un loc de senator pe listele PSD in Maramures la alegerile parlamentare din decembrie 2016, insa a renuntat la functie. in locul sau a urcat urmatorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost sustinuta de Liviu Pop pentru functia de ministru al Sanatatii, confrima surse politice pentru Adevarul. Acum, Sorina Pintea si Liviu Pop sunt implicati intr-un dosar de coruptie.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea, retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita ar fi incasat fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost retinuta de procurorii DNA, vineri, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita a incasat oficialul? Sorina Pintea a fost retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant Sorina Pintea a fost aleasa senator in anul 2016, din partea PSD. in data de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )