Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

B1 B1,
Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de. continuă pe B1

A murit Scott Walker, considerat o enigma si una dintre cele mai influente figuri din istoria rockului

Scott Walker, una dintre cele mai enigmatice si influente figuri din istoria rockului, a murit la varsta de 76 de ani, a confirmat casa de discuri 4AD pentru BBC. Muzicianul de origine americana, stabilit in.

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CSM Bucuresti va pleca din echipa

Portarul Paula Ungureanu se va desparti la finalul sezonului de echipa de handbal feminin CSM Bucuresti, dupa o colaborare de trei ani, a anuntat clubul. Handbalista este decisa sa se indrepte catre un nou pr.

Sorina Pintea: Mihai Tudose e bine, dar nu mai doreste sa dam date despre starea lui

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca Mihai Tudose se simte bine, dar ca a fost anuntata ca acesta nu mai doreste sa fie furnizate informatii privind starea lui de sanatate.

Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce a ajuns la spital un barbat cu o perie de WC infipta in fund

Bancurile cu medici au fost mereu dintre cele mai gustate de romani. Pe seama acestora sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din cabinetele lor.

Cele mai bune bancuri cu Ion si Maria: Fii sincera, sunt primul barbat din viata ta?, S-ar putea, ca imi pari cunoscut

Bancurile cu Ion si Maria au fost mereu dintre cele mai gustate in Romania. Pe seama lor sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din viata de zi cu zi.

Una dintre cele mai bogate familii din Germania recunoaste ca a colaborat cu Hitler

Familia Reimann, a doua cea mai bogata din Germania, cu o avere estimata la 33 de miliarde de euro si la conducerea unei companii care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast-food Pret a manger, a recunoscut duminica faptul ca a avut legaturi cu regimul lui Adolf Hitler, relateaza AFP.

Sorina Pintea, critici dure, dupa un control nocturn la un spital de urgenta din Romania

Marti noapte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost in control la Spitalul de Urgenta Targu Jiu, pe fondul a numeroase scandaluri in care spitalul din Targu Jiu si managerul Gigel Capota au fost.

Ministrul Sanatatii, vizite in spitalele judetene. Ce a gasit la unul dintre ele

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Targu Jiu, referitor la Spitalul Judetean de Urgenta SJU), ca atunci cand un spital are un grad de ocupare de 50%, ceva este in neregula,.

SORINA PINTEA: Tudose nu mai doreste sa dam date despre starea lui de sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, la Targu Jiu, ca Mihai Tudose se simte bine, dar ca a fost anuntata ca acesta nu mai doreste sa fie furnizate informatii privind starea lui de sanatate.

Sorina Pintea, despre legalizarea canabisului: Mi-a fost greu sa vorbesc. Fiul meu a fost condamnat pentru trafic de droguri

Sorina Pintea a marturisit ca i-a fost greu sa vorbeasca despre legalizarea canabisului in scop medicinal. Ministrul Sanatatii a declarat ca i-a fost teama sa deschida subiectul pentru ca, in urma cu 7 ani, fiul ei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri, iar acest lucru putea fi [] .

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )