Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea despre cazul falsului medic din Ilfov: A fost ntocmit ilegal un contract de voluntariat. mi mentin declaratia ca n sistemul public nu pot fi angajati medici falsi

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea despre cazul falsului medic din Ilfov: A fost ntocmit ilegal un contract de voluntariat. mi mentin declaratia ca n sistemul public nu pot fi angajati medici falsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, referitor la cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul din Ilfov, ca a fost intocmit ilegal un contract de voluntariat. Sorina Pintea a adaugat ca Am declarat public ca in sistemul public nu pot fi angajati medici falsi si sustin aceasta declaratie. in continuare spun ca, in sistemul public, un medic nu poate fi angajat ilegal. Declaratiile mele s-au referit la medici angajati, nu la voluntariat. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, despre falsul doctor ginecolog de la Spitalul din Ilfov: A fost intocmit ilegal un contract de voluntariat. Documentele prezentate, inclusiv diploma de licenta, sunt false (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, primele precizari despre medicul ginecolog fals de la Spitalul Judetean Ilfov. A fost intocmit ilegal un contract de voluntariat. ) Se pare ca acest.

Sorina Pintea despre clinicile private unde lucreaza falsi medici: Vor avea suspendata autorizatia de functionare

Clinicile private unde lucreaza medici falsi pot ajunge sa le fie suspendata autorizatia de functionare, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. in ceea ce priveste spitalele de stat cu probleme, Sorina Pintea spune ca nu va ezita sa se adreseze justitiei in astfel de cazuri.

Sorina Pintea, despre bugetul Sanatatii: Este o crestere ISTORICA. Vtamina D nu e o inventie a lui Dragnea

Sorin Pintea se arata extrem de multumita de cresterea bugetului de la Sanatate. Bugetul Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ajunge, anul acesta, la 4,84% din Produsul .

Sindicatul Promedica: Cazul falsului chirurg arata managementul defectuos al unitatilor private unde prioritara e partea financiara

Sindicatul Promedica sustine ca diploma si parafa de medic nu ii dau unei persoane drept de libera practica a medicinei iar in cazul falsului medic chirurg italian nu se aduce in discutie problema principala, care este managementul defectuos al.

Prima reactie a ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, in scandalul medicului fals de la Spitalul Ilfov: Diploma de licenta e falsa, nu a fost niciodata rezident

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca femeia care lucra de 10 ani in Spitalul Judetean Ilfov nu a fost niciodata confirmata in rezidentiat. Diploma de licenta a Ralucai Birsan este falsa, a declarat oficialul. in acelasi timp, din spusele ministrului, toti medicii din spitalul Judetean Ilfov stiau situatia falsei doctorite, dar nu au reactionat.

SORINA PINTEA: Am propus un act normativ care statueaza competentele medicilor esteticieni

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, astazi, ca va emite un ordin care va stipula competentele medicilor esteticieni.

SORINA PINTEA: Vitamina D nu este inventia domnului Dragnea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat astazi ca programul privind vitamina D, pentru care liderul PSD, Liviu Dragnea, a depus amendament la buget, nu este o inventie a acestuia, ci a fost o solicitare din partea Comisiei Nationale de Endocrinologie.

Sorina Pintea: Spitalele PRIVATE care au gresit risca suspendarea autorizatiei de functionare. imi asum acest lucru (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, dupa scandalurile izbucnite in jurul medicilor falsi din Romania, ca unitatile private care au oferit servicii neconforme risca suspendarea autorizatiei.

Cum arata cresterea istorica a bugetului sanatatii anuntata de Sorina Pintea: Cel mai sarac buget dintre tarile UE, dar si dect Albania, Macedonia si Muntenegru

Romania ramane si in acest an pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile alocate sanatatii raportat la Produsul Intern Brut. in timp ce media tarilor Uniunii Europene pentru sanatate este de 9,6% din PIB, Romania aloca in 2019 doar jumatate din aceasta medie - adica un procent de 4,84% din PIB. O crestere istorica, in viziunea ministrului Sorina Pintea. Bugetul sanatatii din Romania ramane in continuare si in urma unor tari din afara UE, precum Albania 6,8% din PIB), Macedonia 6,1%) si Muntenegru 5,9%).

Sorina Pintea: Bugetul sanatatii ajunge la 4,84% din PIB, o crestere istorica n 2019. Sunt bani pentru aparatura medicala si renovarea spitalelor

Bugetul Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ajunge, anul acesta, la 4,84% din PIB, ceea ce inseamna o crestere istorica, a afirmat, luni, ministrul Sorina Pintea, in sedinta comuna a Comisiilor de Sanatate din Camera Deputatilor si Senat ce are ca tema bugetul sanatatii pe 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )