Libnet.ro
UNICEF

07:00

SORINA PINTEA, DESPRE VACCINARE: Suntem pentru obligativitatea informarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA, DESPRE VACCINARE: Suntem pentru obligativitatea informarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat startul, astazi, in parteneriat cu UNICEF si OMS, campaniei de informare si recuperare a vaccinarii la Tandarei, judetul Ialomita, ocazie cu care a afirmat ca sustine obligativitatea informarii cu privire la vaccinare si ca este de parere ca noua lege a vaccinarii ar putea fi adoptata foarte curand. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea, legat de vaccinare: Daca sintagma obligativitate este scoasa din lege, nu am rezolvat nimic

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat startul, marti, in parteneriat cu UNICEF si OMS, campaniei de informare si recuperare a vaccinarii la Tandarei, judetul Ialomita, ocazie cu care a afirmat ca.

Sorina Pintea, despre cazul bebelusilor infectati cu stafilococ auriu: Facem o ancheta epidemiologica, nu putem acuza in acest moment Maternitatea Giulesti (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut mai multe precizari privind cele trei cazuri de bebelusi nascuti la Maternitatea Giulesti care s-au intors apoi in spital infectati cu stafilococ.

Ministrul Sorina Pintea: E nevoie sa introducem canabisul medicinal pentru pacientii cu o patologie urata

O comisie va decide la Ministerul Sanatii daca va fi legalizat canabisul in Romania, iar ministrul Sorina Pintea a precizat ca este vorba de un scop strict medical, potrivit digi24. ro. Din acest grup de.

FOTO Sorina Pintea, revoltata de conditiile de la Spitalul de Urgenta Cluj-Napoca. Neregulile constatate, taxate in spatiul public: Am propus masuri, nu ati facut nimic

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, dupa ce a fost intr-o vizita inopinata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, ca a gasit o imagine dezolanta, lipsa de organizare si mizerie in curte. Postarea de pe.

Ministrul Sanatatii: Va spun foarte sincer, eu cred ca suntem un popor de infractori!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni seara, in cadrul unei dezbateri despre spaga pe care o dau pacientii in spitale, ca suntem un popor de infractori. Afirmatia ministrului.

Sorina Pintea a confirmat cazul pacientului de la Maternitatea Giulesti infectat cu stafilococ auriu. S-au luat masuri de igienizare in spital

Un alt pacient ar fi infectat cu stafilococ. Ar fi vorba despre un bebelus de la Maternitatea Giulesti. Potrivit unor surse din DSP, micutul nu ar fi luat stafilococul auriu din spital, ci dupa ce a fost.

FOTO Sorina Pintea a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta

Ministrul Sanatatii a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj, unde a ajuns sambata seara pentru o vizita inopinata. Imaginea pe care pacientii o vad cand intra in acest spital este dezolanta, lipsa de organizare si mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna sa dea incredere celor care vin aici pentru a-si rezolva o problema medicala, este reactia Sorinei Pintea dupa vizita la Cluj.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )