Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a scapat de controlul judiciar

România Liberă România Liberă,
Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a scapat de controlul judiciar

Tribunalul Bucuresti a dispus revocarea masurii controlului judiciar in cazul Sorinei Pintea, fost m. continuă pe România Liberă

Sorina Pintea, la un pas de a scapa de controlul judiciar pentru luare de mita. Tribunalul i-a revocat masura, dar ultimul cuvant il are Curtea de Apel

Tribunalul Bucuresti a dispus luni revocarea masurii controlului judiciar in cazul fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata de DNA la Curtea de Apel Bucuresti.

Sorina Pintea scapa de controlul judiciar

Tribunalul Bucuresti a dispus luni revocarea masurii controlului judiciar in cazul fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita, informeaza Agerpres. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata de DNA la Curtea de Apel Bucuresti.

Sorina Pintea, trimisa in judecata pentru luare de mita, scapa de control judiciar

Sorina Pintea scapa de control judiciar. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti si poate fi atacata de procurorii DNA.

Cum modifica COVID-19 admiterea la facultate. Interviu exclusiv cu Mircea Dumitru, fost ministru al Educatiei

Intr-un interviu pentru Adevarul, prof. dr. Mircea Dumitru, fost ministru al Educatiei si Cercetarii, membru corespondent al Academiei Romane, vorbeste despre importanta mentinerii examenului de bacalaureat in noile conditii ale pandemiei, despre admiterea la facultate, despre profesori potriviti pentru era digitala, plagiate si clanurile din universitati.

Germania, avertizata cu o posibila procedura de infrigement de presedinta Comisiei Europene inainte sa vina la Bruxelles, Ursula von der Leyen a fost ministru federal german timp de 14 ani

Germania a fost avertizata, duminica, cu posibilitatea de declansare a unei proceduri de infrigement de catre Ursula von der Leyen, actuala presedinta a Comisiei Europene si fost ministru federal german. Gestul of.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )