Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita. continuă pe Antena3

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

Sorina Pintea, audiata la DNA. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost adusa in aceasta dimineata la DNA Bucuresti, unde este audiata de procurori intr-un dosar de luare de mita. Potrivit Digi 24, Pintea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei sase dimineata.

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

UPDATE Sorina Pintea, vizata de un flagrant al DNA intr-un dosar de luare de mita in biroul fostului ministru al Sanatatii ar fi fost gasiti 120.000 de lei

Directia Nationala Anticoruptie a organizat vineri o actiune de prindere in flagrant la Spitalul Judetean din Baia Mare, in care este vizat si fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, in legatura cu un contract de achizitii, a declarat pentru HotNews. ro seful DNA, Crin Bologa.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti intr-un dosar ce vizeaza achizitii publice

Sorina Pintea este audiata de procurorii DNA, sambata dimineata. Fostul ministru al Sanatatii a fost adus la Bucuresti dupa mai bine de 10 ore de perchezitii facute in biroul sau de la spitalul din Baia Mare.

Update: Sorina Pintea, prinsa in flagrant de procurorii DNA. Tocmai isi anuntase candidatura la primaria Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost prinsa in flagrant de procurorii DNA luand mita 120. 000 lei. Conform unor surse judiciare, procurorii au emis un mandat de aducere.

Sorina Pintea a fost retinuta. Procurorii DNA cer arestarea preventiva a fostului ministru

Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore. Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a fostului ministru. Pinteaa fost adusa sambata dimineata la sediulDNAdin Bucuresti.

Sorina Pintea, dusa la audieri in Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de coruptie

Operatiunea s-a incheiat. Sorina Pintea a fost dusa la Bucuresti pentru a fi audiata. Cel mai probabil, fostul ministru al Sanatatii va fi retinut.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )