Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sorina Pintea, ntrebata despre concluziile raportului Corpului de Control de la Spitalul Universitar: Va fi o alta conferinta de presa pe aceasta tema

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea, ntrebata despre concluziile raportului Corpului de Control de la Spitalul Universitar: Va fi o alta conferinta de presa pe aceasta tema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost intrebata de un jurnalist cand va fi prezentat raportul Corpului de Control al institutiei dupa controlul de la Spitalul Universitar si care sunt concluziile acestuia, ca Va fi o alta conferinta de presa pe aceasta tema. Sorina Pintea a trimis Corpul de Control al Ministerului la Spitalul Universitar in luna august, dupa ce doi asistenti medicali au intrat in greva foamei pentru a protesta fata de conditiile din spital. continuă pe Hotnews

Dancila: Sunt dezamagita de concluziile raportului MCV

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat astazi ca este dezamagita de concluziile raportului cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare, in contextul in care Romania a demonstrat ca este un partener loial al Uniunii Europene.

Viorica Dancila: Rezolutia PE privind Romania, expresia unor interese electorale. Sunt dezamagita de concluziile raportului MCV(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a criticat in termeni duri, la inceputul sedintei de Guvern de joi, rezolutia in privinta Romaniei, votata in Parlamentul European, precum si concluziile raportului MCV publicat de.

Numarul de cazuri de rujeola din Romania a scazut drastic. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: E rezultatul campaniei de vaccinare

Epidemia de rujeola s-a estompat in Romania, tara noastra nemafiind pe primul loc la nivel european la numarul de imbolnaviri, asa cum era anul trecut. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care spune ca reducerea numarului de cazuri de rujeola se datoreaza in primul rand campaniei de vaccinare din ultimele luni.

Sorina Pintea: Ministerul Sanatatii a sanctionat 23 de manageri de spitale

Ministerul Sanatatii s-a sesizat de 47 de ori in ultimele 9 luni pentru nerespectarea anumitor proceduri sau protocoale si a sanctionat 23 de manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie, a anuntat, luni, ministrul Sorina Pintea.

Tudorel Toader, despre contestarea raportului MCV: Cu mine personal nu a vorbit nimeni(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca niciun reprezentant al coalitiei nu a vorbit cu el despre o eventuala contestare la Curtea Europeana de Justitie a raportului MCV. Cu mine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )