Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sorina Pintea, prima reactie la scandalul dezinfectantilor din spitale: Au fost utilizati in peste 30 de spitale din tara

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, prima reactie la scandalul dezinfectantilor din spitale: Au fost utilizati in peste 30 de spitale din tara

Sorina Pinteaa reactionat la scandalul din aceasta dimineata, in ceea ce priveste dezinfectantii necorespunzatori pentru spitale. Cititi siUn nou scandal Hexi Pharma. Firmele fabricau si. continuă pe Antena3

Sorina Pintea, prima reactie la scandalul dezinfectantilor din spitale: Exista o ancheta in curs

Sorina Pinteaa reactionat la scandalul din aceasta dimineata, in ceea ce priveste dezinfectantii necorespunzatori pentru spitale. Cititi siUn nou scandal Hexi Pharma. Firmele fabricau si.

Reactia patroanei Al Carina, firma vizata in noul scandal al dezinfectantilor din spitale. Doamna ministru al Sanatatii are alte interese (VIDEO)

Patroana firmei Al Carina din Ploiesti neaga ca ar fi vandut dezinfectanti cu probleme spitalelor. Alina Cruceanu spune ca testarile solutiilor pe care le-a vandut firma sa au fost testate in laboratoa.

Sorina Pintea: Dezinfectantii neconformi au ajuns in peste 30 de spitale din toata tara

Dezinfectantii neconformi au ajuns in peste 30 de spitale din toata tara, a anuntat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a dat, insa, asigurari ca nu a existat niciun pericol pentru pacientii din aceste spitale, sustinand ca acele produse erau neconforme pentru fungi, nu pentru bacterii. De asemenea, Pintea a sustinut ca astfel de biocide nu au ajuns si la Institutul Marius Nasta, unde patru pacienti au murit recent din cauza unei bacterii spitalicesti. Perchezitii in Bucuresti si in doua judete la firme care ar fi produs si distribuit in spitale substante dezinfectante neconforme.

Care este firma vizata de perchezitiile in dosarul dezinfectantilor din spitale. Legatura cu Hexi Pharma

In aceasta dimineata, politistii au descins la sediul unei firme din Ploiesti, suspectata ca ar fi distribuit in spitale substante dezinfectante necorespunzatoare. Surse apropiate anchetatorilor sustin.

Scandalul dezinfectantilor neconformi - Avem sau nu un nou caz Hexi Pharma? Vlad Voiculescu: Nu pun in pericol viata pacientilor? Sa folosim atunci zeama de varza!

Noul scandal al dezinfectantilor neconformi, care au ajuns in 30 de spitale din toata tara, nu reprezinta un caz la fel de grav ca Hexi Pharma, dau asigurari medicii consultati de HotNews. ro, insa este departe de a nu fi un pericol pentru sanatatea pacientului, asa cum a afirmat Sorina Pintea. Daca in cazul Hexi Pharma, dezinfectantii erau ineficienti impotriva bacteriilor, in cazul actual, dezinfectantii nu au eficienta impotriva fungilor - foarte periculosi si ei, in special pentru pacientii cu imunitate scazuta. Biocidele neconforme nu pun in pericol viata pacientilor? Sa folosim atunci zeama de varza!, spune fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Sorina Pintea promite ca pacientii romani vor putea face transplant pulmonar in Ungaria. in Romania s-au facut doar 4 transplanturi de plaman

Romania va semna, la sfarsitul lunii mai, un acord cu Ungaria privind transplantul pulmonar, ce ar urma sa le permita pacientilor romani sa mearga in tara vecina pentru astfel de interventii, promite ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Un singur spital din Romania este acreditat pentru transplant pulmonar - Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti - insa in doi ani de cand spitalul este acreditat pentru transplant, aici s-au facut doar 4 astfel de interventii, toate anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )