Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sorina Pintea: Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru victimele din Colectiv. Suntem datori acestor tineri

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea: Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru victimele din Colectiv. Suntem datori acestor tineri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a raspuns cererii din scrisoarea deschisa a ranitilor din clubul Colectiv si ii asigura ca le va plati tratamentul pana la sfarsitul vietii, aratand ca arsurile grave sunt o boala cronica ce necesita tratament continuu si mai multe operatii. continuă pe Adevărul

Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru ranitii din Colectiv, promite Sorina Pintea: Suntem datori acestor tineri

Problema asigurarii de catre Ministerul Sanatatii a tratamentului pe toata durata vietii pentru supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv ar urma sa fie rezolvata in urma unei intalniri cu reprezentantii acestora, ce va avea loc vineri, spune ministrul Sorina Pintea, care da asigurari ca nu vor fi probleme si spune ca suntem datori acestor tineri.

Ranitii din Colectiv cer ca statul roman sa le asigure tratamentul pe toata durata vietii: Sechelele noastre, de o severitate neobisnuita, agravata de viciile de tratament, sunt permanente

Supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv, care au suferit rani grave in seara de 30 octombrie 2015, cer ca statul roman sa le asigure costul tratamentelor de care au nevoie pe toata durata vietii, nu doar pana la finalul anului 2020, ceea ce este totalmente insuficient. Ranitii din Colectiv au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila si ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, in care arata ca trupurile noastre nu s-au refacut dupa ranile suferite, si, conform actelor medicale primite de la medicii curanti, nici nu se vor mai reface vreodata, deoarece arsura este oricum o boala cronica.

Contre intre Corina Cretu si Sorina Pintea pe tema spitalelor regionale

Dupa ce Corina Cretu a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca spitatele regionale care ar fi trebuit sa fie gata in 2020 au fost amanate pentru 2027, sugerand ca proiectele au fost sabotate pentru a-i face ei rau, Sorina Pintea se declara surprinsa de afirmatiile europarlamentarului roman.

Corina Cretu despre spitalele regionale: S-a spus ca vor fi finalizate in 2020, apoi in 2023, aud acum de 2027. Aceste proiecte de interes national au fost sabotate Sorina Pintea, surprinsa de declaratie

Au trecut 5 ani de la semnarea Programului Operational Regional pentru construirea a 3 spitale regionale - la Iasi, Cluj si Craiova - despre care s-a spus, initial, ele vor fi finalizate in 2020, apoi in 2023, aud acum de anul 2027. , afirma Corina Cretu. Ea sustine ca aceste proiecte de interes national au fost sabotate, amanate, doar pentru a dovedi ca Romania nu are un comisar patriot este tot mai puternic. De cealalta parte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a declarat surprinsa de afirmatiile Corinei Cretu si acuza ca declaratiile acesteia ar fi un demers politic care nu face bine nimanui.

Sorina Pintea, mesaj dur pentru Corina Cretu, pe tema constructiei spitalelor regionale: Stie foarte bine cum au decurs lucrurile (VIDEO)

Continua conflictul intre Sorina Pintea si comisarul european Corina Cretu privind spitalele regionale. De data aceasta, europarlamentarul a iesit public si a declarat ca executivul de la Bucuresti este vinovat.

Mesajul ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, de Ziua luptei impotriva cancerului la san

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis un comunicat de presa cu ocazia Zilei luptei impotriva cancerului la san, amintind de importanta ridicarii gradului de constientizarea cu privire la aceasta afectiune, dar si de faptul ca in urmatorii 5 ani, peste 30. 000 de femei din 2 regiuni de dezvoltare vor beneficia gratuit de mamografii.

Sorina Pintea: Cand discutam despre conceptul de sanatate publica preventia are un rol primordial

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca preventia are un rol primordial in conceptu.

Ministrul Sanatatii compara Agentia Nationala de Transplant cu o casta, unde nimeni nu poate sa patrunda. Sorina Pintea: Nu era o mafie, dar asa parea. Un amatorism greu de explicat (VIDEO)

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a comparat duminica, in direct pe B1TV, Agentia Nationala de Transplant cu o casta, unde nimeni nu poate sa patruda, fapt ce a condus la o neincredere in.

Ministrul Sanatatii recunoaste ca anumite decizii au fost controversate. Sorina Pintea vorbeste in detaliu despre scandalul exportului paralel de medicamente, in direct pe B1TV (VIDEO)

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a subliniat duminica, in direct pe B1TV, ca exportul paralel nu a fost suspedat inca, fiind vorba doar despre un proiect in dezbatere publica, dar a explicat ca, in urma.

VIDEOREPORTAJ Cum arata cel mai nou spital construit de la zero de statul roman: Nimeni nu credea ca va fi gata in 30 de luni

Un spital nou, construit de la zero la normele europene din 2019, cu circuite medicale gandite astfel incat sa elimine riscul aparitiei infectiilor nosocomiale si dotat cu aparatura de top. in plus, noul spital promite sa aiba grija si de relaxarea viitorilor pacienti: la intrare te intampina un imens acvariu cu pesti, muzica se aude in surdina, peretii fiecarei sectii sunt vopsiti intr-o culoare vesela, dar diferita lila, galben, verde deschis), exista loc de joaca pentru copii, iar in curand va fi si internet wireless. Poate parea greu de crezut, dar vorbim despre cel mai nou spital construit de la zero de statul roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )