Libnet.ro
UNICEF

10:31

Sorina Pintea va trimite pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica medicii care cer spaga

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea va trimite pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica medicii care cer spaga

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intentioneaza sa trimita in spitale pacienti sub acoperire pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical de mita. Acesta este unul dintre pasii unei strategii anti-coruptie mai ample, gandite de Ministerul Sanatatii, a declarat Sorina Pintea pentru HotNews. ro. Eu cred ca sunt si medici cinstiti, dar stim cu totii ca lucrurile sunt inca nerezolvate. Eu cred ca nu merita acesti oameni, pentru cativa care fac asta, sa fie murdariti, a explicat ministrul Sanatatii, pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii va trimite pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica doctorii care cer spaga

Sorina Pintea vrea sa trimita in spitale pacienti sub acoperire pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical de mita. Acesta este unul dintre pasii unei strategii anti-coruptie mai ample, gandite de Ministerul Sanatatii, a declarat Sorina Pintea pentru HotNews. ro. Eu cred ca sunt si medici cinstiti, dar stim cu totii ca lucrurile pe aceasta parte sunt inca nerezolvate, a spus demnitarul.

Sorina Pintea va trimite pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica medicii care cer spaga

Sorina Pintea intentioneaza sa trimita in spitale pacienti sub acoperire pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical de primirea unei spagi. Ministrul Sanatatii a precizat, pentru HotN.

Sorina Pintea vrea sa trimita pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica medicii care cer spaga

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, planuieste sa trimita in spitale pacienti sub acoperire cu scopul de a identifica medicii care primesc mita de la bolnavi. Planul face parte dintr-o strategie anti-coruptie mai ampla, gandita de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )