Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soros preia 5% din actiunile IGD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Soros preia 5% din actiunile IGD

Un fond de investitii al Soros Fund Management, al carui proprietar este miliardarul George Soros, a cumparat un pachet de 5 procente din actiunile grupului italian de centre comerciale Immobiliare Grande Distribuzione IGD), care detine in Romania reteaua Winmarkt , potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Soros preia 5% din actiunile Winmarkt

Un fond de investitii al Soros Fund Management, al carui proprietar este miliardarul George Soros, a cumparat un pachet de 5 procente din actiunile grupului italian de centre comerciale Immobiliare Grande Distribuzione IGD), care detine in Romania reteaua Winmarkt, potrivit Reuters.

Deal-uri cu 3% din actiunile SIF Oltenia

3% din actiunile SIF Oltenia au fost transferate, pe finalul sedintei bursiere de ieri, prin patru tranzactii deal, in valoare de 34,8 milioane lei. Schimburile au reprezentat 42,5% din lichiditatea pietei. Deal-urile au fost realizate la un pret de 2 lei, cu 2,62% peste cotatia de joi. Tranzactii negociate au fost inregistrate si cu actiunile SIF Moldova 4,11 milioane lei) si SIF Muntenia 1,7 milioane lei). Deal-urile cu SIF-uri s-au intensificat, dupa ce, la inceputul lunii, Autoritatea de Supraveghere Financiara a permis SIF-urilor sa se cumpere intre ele. Recent, SIF1 Banat Crisana a raportat ca a cumparat 4,99% din SIF4 Muntenia.

Deal-uri cu 3% din actiunile SIF Oltenia

3% din actiunile SIF Olttenia au fost transferate, pe finalul sedintei bursiere de astazi, prin patru tranzactii deal, in valoare de 34,8 milioane lei. Schimburile au reprezentat 42,5% din lichiditatea pietei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )